[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#163031: marked as done (Request for UTF8 mode)

Your message dated Sat, 12 Feb 2005 02:52:34 +0100
with message-id <20050212015234.GB4601@argos.server.maison>
and subject line Bug #163031 - Request for UTF8 mode
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 1 Oct 2002 21:05:03 +0000
>From johs@copyleft.no Tue Oct 01 16:05:03 2002
Return-path: <johs@copyleft.no>
Received: from fwx1t6.cm.chello.no (wesside) [] (fw)
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 17wUCU-0006nv-00; Tue, 01 Oct 2002 16:05:03 -0500
Received: from johs by wesside with local (Exim 3.35 #1 (Debian))
	id 17wUA1-0000gf-00; Tue, 01 Oct 2002 23:02:29 +0200
From: Johannes Groedem <johs@copyleft.no>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: xterm: bug in deletion of multi-byte characters with unicode-xterm
X-Mailer: reportbug 1.50
Date: Tue, 01 Oct 2002 23:02:29 +0200
Message-Id: <E17wUA1-0000gf-00@wesside>
Sender: =?iso-8859-1?Q?Johannes_Gr=F8dem?= <johs@wesside>
X-BadReturnPath: johs@wesside rewritten as johs@copyleft.no
  using "From" header
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: xterm
Version: 4.1.0-16
Severity: normal

When I delete a multibyte-character (UTF-8) in xterm (with backspace),
it appears to only delete the last byte of the multibyte-character.

-- System Information
Debian Release: 3.0
Architecture: i386
Kernel: Linux wesside 2.4.16-686 #1 Wed Nov 28 09:27:17 EST 2001 i686
Locale: LANG=C, LC_CTYPE=no_NO

Versions of packages xterm depends on:
ii  debconf                  1.0.32          Debian configuration management sy
ii  libc6                    2.2.5-11.2      GNU C Library: Shared libraries an
ii  libfreetype6             2.0.9-1         FreeType 2 font engine, shared lib
ii  libncurses5              5.2.20020112a-7 Shared libraries for terminal hand
ii  libxaw7                  4.1.0-16        X Athena widget set library
ii  xlibs                    4.1.0-16        X Window System client libraries

Received: (at 163031-done) by bugs.debian.org; 12 Feb 2005 01:53:05 +0000
>From prahal@wanadoo.fr Fri Feb 11 17:53:05 2005
Return-path: <prahal@wanadoo.fr>
Received: from smtp10.wanadoo.fr [] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CzmT3-0005uR-00; Fri, 11 Feb 2005 17:53:05 -0800
Received: from me-wanadoo.net (localhost [])
	by mwinf1004.wanadoo.fr (SMTP Server) with ESMTP id 2E2802400144
	for <163031-done@bugs.debian.org>; Sat, 12 Feb 2005 02:52:34 +0100 (CET)
Received: from argos.server.maison (AToulouse-152-1-49-221.w82-125.abo.wanadoo.fr [])
	by mwinf1004.wanadoo.fr (SMTP Server) with ESMTP id 0EA3B2400143
	for <163031-done@bugs.debian.org>; Sat, 12 Feb 2005 02:52:34 +0100 (CET)
X-ME-UUID: 20050212015234600.0EA3B2400143@mwinf1004.wanadoo.fr
Received: from prahal by argos.server.maison with local (Exim 4.44)
	id 1CzmSY-0001GC-Gl
	for 163031-done@bugs.debian.org; Sat, 12 Feb 2005 02:52:34 +0100
Date: Sat, 12 Feb 2005 02:52:34 +0100
From: browaeys.alban@wanadoo.fr
To: 163031-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug #163031 - Request for UTF8 mode
Message-ID: <20050212015234.GB4601@argos.server.maison>
Reply-To: browaeys.alban@wanadoo.fr
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Sender: browaeys.alban@wanadoo.fr
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Delivered-To: 163031-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=0.6 required=4.0 tests=BAYES_00,NO_REAL_NAME,
	RCVD_IN_DSBL autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

I am closing this bug report for lack of informations and as most
of the issue with utf-8 are now fixed. 
A few shells (zsh), programs still have problems. If you encounter one
please report against the shell, program or script.


Reply to: