[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#229332: marked as done (keyboard doesn't work with 2.4, but works with 2.6)



Your message dated Tue, 28 Sep 2004 22:45:16 +0200
with message-id <20040928204516.GI6228@stro.at>
and subject line broken bios
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 24 Jan 2004 10:57:54 +0000
>From barmeier@barmeier.de Sat Jan 24 02:57:54 2004
Return-path: <barmeier@barmeier.de>
Received: from sourcepark.de (p15106176.pureserver.info) [217.160.140.131] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1AkLUA-00086k-00; Sat, 24 Jan 2004 02:57:54 -0800
Received: from barmeier.de (pD9E0D466.dip.t-dialin.net [217.224.212.102])
	(authenticated (0 bits))
	by p15106176.pureserver.info (8.11.3/8.11.3/SuSE Linux 8.11.1-0.5) with ESMTP id i0OAvEu15943
	for <submit@bugs.debian.org>; Sat, 24 Jan 2004 11:57:15 +0100
Message-ID: <40124F8B.2040908@barmeier.de>
Date: Sat, 24 Jan 2004 11:57:15 +0100
From: Matthias Barmeier <barmeier@barmeier.de>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: installation-report
X-Enigmail-Version: 0.82.6.0
X-Enigmail-Supports: pgp-inline, pgp-mime
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_01_20 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.0 required=4.0 tests=HAS_PACKAGE autolearn=no 
	version=2.60-bugs.debian.org_2004_01_20
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 23.1.2004
uname -a: N/A
Date: 24.01.2004
Method: N/A

Machine: Acer TravelMate 540
Processor: Pentium 4
Memory: 512 MB
Root Device: IDE /dev/hda3
Root Size/partition table: 18 GB
Output of lspci: N/A

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [E]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Comments/Problems:

The welcome screen comes up after pressing ENTER boot started, but
screen goes black.

After reset I added the disable framebuffer parameter to linux boot. I
got the language selection screen, but the keyboard does not work.
CAPS-LOCK NUM-LOCK shows no reaction on the LEDS.

I cannot install.


Is this a bug or my fault ?
Any suggestions ?

Ciao
	Matze


---------------------------------------
Received: (at 229332-done) by bugs.debian.org; 28 Sep 2004 20:45:08 +0000
>From max@stro.at Tue Sep 28 13:45:08 2004
Return-path: <max@stro.at>
Received: from baikonur.stro.at [213.239.196.228] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CCOqS-0007q3-00; Tue, 28 Sep 2004 13:45:08 -0700
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by baikonur.stro.at (Postfix) with ESMTP id 6E1895C069
	for <229332-done@bugs.debian.org>; Tue, 28 Sep 2004 22:45:05 +0200 (CEST)
Received: from baikonur.stro.at ([127.0.0.1])
	by localhost (baikonur [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id 13653-08 for <229332-done@bugs.debian.org>;
	Tue, 28 Sep 2004 22:45:05 +0200 (CEST)
Received: from sputnik (stallburg.stro.at [128.131.216.190])
	by baikonur.stro.at (Postfix) with ESMTP id E73A15C00A
	for <229332-done@bugs.debian.org>; Tue, 28 Sep 2004 22:45:04 +0200 (CEST)
Received: from max by sputnik with local (Exim 4.34)
	id 1CCOqa-0000Ba-US
	for 229332-done@bugs.debian.org; Tue, 28 Sep 2004 22:45:16 +0200
Date: Tue, 28 Sep 2004 22:45:16 +0200
From: maks attems <debian@sternwelten.at>
To: 229332-done@bugs.debian.org
Subject: broken bios
Message-ID: <20040928204516.GI6228@stro.at>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040722i
Sender: maximilian attems <max@stro.at>
X-Virus-Scanned: by Amavis (ClamAV) at stro.at
Delivered-To: 229332-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-3.0 required=4.0 tests=BAYES_00 autolearn=no 
	version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Go into the BIOS and disable "USB Emulation" (its in there somewhere).
Your keyboard will work then.
other solutions:
http://wiki.debian.net/index.cgi?DebianInstallerWorkarounds



Reply to: