[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Has anyone lost amarok database after upgrade to KDE SC 4.6?



Hello.

I have the same behaviour as Marko in testing (amarok 2.4.0). The problem seems to be with mysql, because I solved the problem not selecting to store the collection data in mysql. But I haven't checked if I lost the stats in mysql, I will check it when I go home and report it.

Un saludo,

Daniel Sutil



On Wed, May 4, 2011 at 3:02 PM, Marko Gabud <marko.gabud@kset.org> wrote:
On Wed, 4 May 2011, Modestas Vainius wrote:

Hello,

I'm wondering if this bug [1] affects Debian. Personally I did not lose
anything but I have been using 2.4.1 Beta (from experimental) all this time.
What's your experience?

[1] https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=265567


Hi,

I have updated to Amarok 2.4.0 in KDE 4.4.5 in testing. After the upgrade when I started Amarok for the first time it showed that my collection is emtpy. I went into settings and notticed that under collection there is no folders selected. I selected folder with my music but apply button didn't get active and I couldn't apply settings.
When I delete ~/.kde/share/config/amarokrc and then start Amarok it runs first run wizzard. I select my collection folder and enter the info about old mysql database and after that my Collection reappears in amarok but after restarting it everything goes back the way it was.
The database does not get deleted. Stats seam to be in there.

Should I report this as different bug to kde or?


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kde-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: Pine.LNX.4.64.1105041449560.9293@marvin.kset.org" target="_blank">http://lists.debian.org/Pine.LNX.4.64.1105041449560.9293@marvin.kset.org



Reply to: