[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Intel Hyperthreading problem on server?



I used to have a problem on my server, i passed myself to sarge 1.3.29
with libapache-modssl and never saw the problem again.

On Tue, 2004-06-15 at 20:18, Jason Lim wrote:
> Dear Gilles ,
> 
> I'll try as well... hope we can find a solution.
> 
> I have a few Redhat Linux 9 servers with Hyperthreading CPUs, and no
> problem whatsoever. I think they run Apache 2, so maybe that is the
> solution... but surely there must be people running Apache 1.x without any
> problem and hyperthreading?!
> 
> Jas
> 
> ----- Original Message ----- 
> From: "gilles.hanotel" <gilles.hanotel@wanadoo.fr>
> To: "Jason Lim" <maillist@jasonlim.com>
> Sent: Wednesday, 16 June, 2004 6:49 AM
> Subject: Re: Intel Hyperthreading problem on server?
> 
> 
> > Hi Jason,
> >
> > > Unfortunately, I never did. The solution was to disable Hyperthreading
> > > altogether unfortunately.
> > >
> > > Perhaps others have had more luck?
> >
> > Google don't think so :(
> >
> > I have two servers with the same hardware. One with hyperthreading
> enable
> > and one without. As soon as there is a little load the one with
> > hyperthreading shows a lot of blocked process..
> >
> > Perhaps there is an smp race condition with apache.
> >
> > I have a notebook with hyperthreading and i use it as a workstation
> whithout
> > any problem for months now...
> >
> > Still searching, if i find something I'll tell you ;-)
> >
> > Thanks
> >
> > --
> > Gilles HANOTEL
> >
> >
> 

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part


Reply to: