[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#675602: Seagate Barracuda Green SATA3 not detected

Package: installation-reports

Boot method: CD
Image version: debian-6.0.5-amd64-CD-1.iso
Date: 120602 at 14.00

Machine: CapTech Foto/Video Pro 2
Processor: Intel Core I7 CPU 2,93GHz
Memory: 8 GB
Partitions: 4 disks with one NTF-s partition each and one newly added disk with an EXT3-partion (not detected!).

Utskrift från lspci -nn och lspci -vnn: -

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Fel (förklara nedan), [ ] = provade det inte

Initial boot:           [OK]
Detect network card:    [OK]
Configure network:      [OK]
Detect CD:              [OK
Load installer modules: [E ]
Detect hard drives:     [E]
Partition hard drives:  [E]
Install base system:    [ ]
Clock/timezone setup:   [ ]
User/password setup:    [ ]
Install tasks:          [ ]
Install boot loader:    [ ]
Overall install:        [ ]


Load installer modules: got a request to enter a CD with an unknown proprietary driver with a strange name, never heard of. Skipped and hoped to be able to sort that out later.

Detection of my new hard drive Seagate Barracuda Green 2 TB SATA3 (SATA 600) failed, 
as it didn't show up in the next step: Partition of hard drives.

Mothercard: AsRock P55 Extreme 4
The drive is connected to the first SATA3 socket.
The other drives (SATA2) are connected to SATA2 sockets and are detected OK (no more sockets free).Drive sizes up to 1 TB.

<Beskrivning av installationen, i prosa, och eventuella tankar, kommentarer
      och idéer du hade under installationen.>

I had to cancel the installation because i couldn't install on the newly added drive.

Reply to: