[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#655005: installation-report

Package: installation-reports

Boot method: CD
Image version:www.debian.org/debian-CD/6.0.3/amd64/iso-cd/debian-6.0.3-amd64-netinst.iso
Date: Jan 7 2011  2:00 PM

Machine: Lenovo Thinkpad X220
Partitions: Filesystem    Type   1K-blocks      Used Available Use% Mounted on
/dev/sda5     ext3      331284    170208    143976  55% /
tmpfs        tmpfs     1970940         0   1970940   0% /lib/init/rw
udev         tmpfs     1966124       212   1965912   1% /dev
tmpfs        tmpfs     1970940         0   1970940   0% /dev/shm
/dev/sda10    ext3   172430184    194124 163477072   1% /home
/dev/sda9     ext3      376912     16668    340788   5% /tmp
/dev/sda6     ext3     8649992   2985396   5225200  37% /usr
/dev/sda7     ext3     2882592    281480   2454680  11% /var

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot:           [O]
Detect network card:    [E]
Configure network:      [E]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Install base system:    [O]
Clock/timezone setup:   [O]
User/password setup:    [O]
Install tasks:          [O]
Install bootloader  [O]
Overall install    [O]

Comments/Problems:  Failed to detect WiFi connection to DSL gateway; probably
a firmware issue. Was able to use ethernet cable instead.

Install went pretty easily.

Please make sure that the hardware-summary log file, and any other
installation logs that you think would be useful are attached to this
report. Please compress large files using gzip.

Sorry, that's more than I can handle right now.

Once you have filled out this report, mail it to submit@bugs.debian.org.

Reply to: