[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#442374: marked as done (debian-installer: network configuration with DHCP sometimes breaks)

Your message dated Sun, 2 Jan 2011 01:34:28 +1100
with message-id <20110101143428.GA5595@hezmatt.org>
and subject line network configuration with DHCP sometimes breaks
has caused the Debian Bug report #442374,
regarding debian-installer: network configuration with DHCP sometimes breaks
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

442374: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=442374
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: debian-installer
Severity: minor


I recently installed an Etch machine in a private network where there
are DHCP addresses handed out. They use a /16 network, and on most
occasions (I had several attempts at it), the installer reported that
the network configuration didn't succeed. But switching to another
console and saying "ifconfig" showed that networking actually was
configured correctly. Repeating the auto-configuration attempt mostly
yielded a failure, only on one attempt it said "succeeded".


-- System Information:
Debian Release: 4.0
  APT prefers stable
  APT policy: (600, 'stable'), (500, 'unstable'), (500, 'testing')
Architecture: amd64 (x86_64)
Shell:  /bin/sh linked to /bin/bash
Kernel: Linux 2.6.18-5-xen-amd64
Locale: LANG=de_DE.utf8, LC_CTYPE=en_US.utf8 (charmap=UTF-8)

--- End Message ---
--- Begin Message ---
In the absence of the installer logs, I can't see there's any way this bug
report can be acted upon.  Closing.

--- End Message ---

Reply to: