[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#315231: marked as done (Debian Installation on S3HP)

Your message dated Wed, 08 Sep 2010 03:58:00 +0000
with message-id <E1OtBnM-0004jm-L3@ravel.debian.org>
and subject line Closing old installation report #315231
has caused the Debian Bug report #315231,
regarding Debian Installation on S3HP
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

315231: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=315231
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: installation-reports

Debian-installer-version: <Fill in date and from where you got the image>
uname -a: <The result of running uname -a on a shell prompt>
Date: 21/05/06 10:17 BST
Method: Installing off a Testing Net Installer CD rc3 (03-Jun-2005 23:12)

Machine: Sony Vaio VGN-S3HP
Processor: Pentium-M 730 1.6GHz with Centrino Wireless
Memory: 512Mb DDR2
Root Device: Intel 82801 SATA (Intel Chipset 915)
Output of lspci and lspci -n:

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [OK] After specialised boot commands
Configure network HW:   [OK]
Config network:         [OK]
Detect CD:              [OK]
Load installer modules: [OK]
Detect hard drives:     [E] Didnt Detect any Hard Disk Drives, said it needed to load additional modules that werent found.
Partition hard drives:  [E] As above
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]

Matthew Carter

21/6/2005 Matt Carter MCarter@severnvale.gloucs.sch.uk

This message is confidential. You should not copy it or disclose its contents to anyone.
You may use and apply the information for the intended purpose only.
Internet communications are not secure; therefore, Severn Vale School does not accept legal
responsibility for the contents of this message. Any views or opinions presented are those of the individual
only and not of Severn Vale School. If this e-mail has come to you in error, please delete it, along with any
attachments. Please note that Severn Vale School may intercept incoming and outgoing e-mail communications.

The message and its attachments have been checked for viruses by Symantec Anti-Virus but
Severn Vale School cannot guarantee that they are virus free.

--- End Message ---
--- Begin Message ---
We are closing this installation report for one of the following
- it was reported with a pre-lenny version of Debian
- indications in the installation report give the feeling that
  the reported problem waslying in another software, unrelated to
  D-I, which we can't easily identify.
- indications in the installation report suggest that it may have been
  fixed in a more recent version of a D-I component
- it was successful and we forgot closing it..:-)
- it has no information we consider useful

The D-I team is currently in the process of cleaning out the old spool
of installation reports that haven't bene processed yet. 

In case you think that the problem you reported has chances to be
still present, please reiterate your installation test with
a more recent image of D-I, if you're in position of doing this.

You'll find daily builds at
http://www.debian.org/devel/debian-installer. We recommend you choose
the netboot image, in the "daily builds section", then choose to
install "squeeze" when prompted.

If some problems are found, please report them with a new bug sent
against installation-reports.

Many thanks for your understanding and your help improving Debian,
past and present.

--- End Message ---

Reply to: