[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#552042: install fails on ThinkPad w500

Quoting Wendy Elmer (webe3vt@aim.com):
> Package: installation-reports
> Boot method: CD
> Image version: http://cdimage.debian.org/cdimage/daily-builds/daily/arch-latest/i386/iso-cd/

>         commandline read:  debconf
>         Gdk-CRITICAL **: gdk_drawable_set_colormap:  assertion `cmap == NULL ||
>         gdk_drawable_get_depth (drawable) == cmap->visual->depth' failed
>         caught signal 11 (at 0x28, invalid address) <--
>         I don't have all of the details on the error message since it gives me a
>         headache to try and copy everything from the scrolling screen but I
>         copied most of the error.
>         The w500 has integrated Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD
>         graphics and a discrete ATI Mobility FireGL V5700.  The graphics is OS
>         selectable but I have turned the OS selectable off in the BIOS because I
>         have seen others say it confuses Linux.  I have set the graphics to the
>         discrete ATI since that is what I intend to use and I thought it would
>         be better to be using that during the install to get everything detected
>         correctly.
> I rebooted and installed using expert mode without graphical and I was able to install.
> The install recognized that I had windows XP already installed on a partition but it 
> didn't put it in grub.

Any other D-I people with an idea on this? I can't reproduce that
problem in Virtualbox with that exact same image  and I don't think
this would be hardware-related.

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: