[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Ocak III Hafta Egitim Takvimi



Ocak III. Hafta Genel Katilima Acik Egitim Seminerleri
Tel: 0.216.321 03 10 - 0.216.321 79 30 FCT 0.530.313 37 10 http: www.bogaziciegitim.com.tr 
IK Yonetimi, Yoneticilik Gelistirme ve Kisisel Gelisim Programlari
16 Ocak Dunyadaki Gelismelerin Ekonomi-Politik Analizi ve Beklentileri
19 Ocak Rekabette Ustunlugun Sirri: Icsellestirme Tunelinde Liderce Yol Alabilmenin Gereklilikleri
19-20 Ocak Personel Secimi ve Psikoteknik Mulakat Uygulamalari
19-20 Ocak Stratejik Yonetim
19-20 Ocak Yoneticiler Icin Medya Iliskileri
19-20 Ocak Etkili Sunum Hazirlama Teknikleri ve Powerpoint Ipuclari
19-20 Ocak Tek Odakli Operasyon ‘Ben’ Bilinci
19-20 Ocak Isletmeler Icin Muzakere Teknikleri
Satis, Pazarlama, Halkla Iliskiler ve Reklam Programlari
17 Ocak Ekspres Satis Teknikleri
17-18 Ocak Bayi Yonetimi ve Tesvik Teknikleri
17-18 Ocak Pazarlama Arastirmalari ve Basarili Arastirma Yontemleri
18 Ocak Musteri Iliskileri Yonetimi ve Musteri Memnuniyeti Saglama Teknikleri
19 Ocak Magaza Yonetimi Temel Teknikler
19-20 Ocak Pazar Bolumlendirme, Hedef Pazar Secimi ve Konumlandirma
20 Ocak Satis Kolaylastirici Fiyat Yapma Teknigi, Rekabetci ve Esnek Fiyatlandirma Politikalari
Muhasebe ve Finans Programlari
19-20 Ocak Her Yoneticinin Bilmesi Gereken Temel Muhasebe Bilgileri
19-20 Ocak Yonetim Muhasebesi
Dis Ticaret Programlari
17-18 Ocak Akreditif Islemleri ve Uluslararasi Mevzuat Yeni ICC 600 Yorumu
19-20 Ocak Dis Ticaretin Finansmaninda Kullanilan Krediler ve Odeme Sekilleri, Avantajlari ve Yaygin Sorunlar
Uretim, Lojistik, Satinalma ve Kalite Yonetimi Programlari
19 Ocak Tedarikci Performans Yonetimi Olcum, Sertifikasyon ve Kalite Gelistirme
19-20 Ocak Stratejik Lojistik ve Tedarik Zinciri Yonetimi
19-20 Ocak Satinalma, Tedarikci ve Stok Yonetimi
19-20 Ocak Satinalma ve Satis Yoneticileri Icin Sozlesmeler Hukuku
Sertifika Programi 
16-17-18-19-20 Ocak Finans Yonetimi Uzmanligi Sertifika Programi 
 
Ocak III Hafta Sertifika Programi
FINANS YONETIMI UZMANLIGI SERTIFIKA PROGRAMI
Program Yurutucusu: Doc. Dr. Sevket Sayilgan
16-17-18-19-20 Ocak 2008 / 1.600 YTL+KDV / 36 Saat / Istanbul Hilton
...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.
Tarih Sirasina Gore Seminer Icerikleri
DUNYADAKI GELISMELERIN EKONOMI-POLITIK ANALIZI VE BEKLENTILERI
Egitmen: Dr. Ozlem Arzu AZER, 16 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Icerik :
Dunya Ekonomisindeki Gelismelerin Ekonomi-Politik Analizi. Yeni Dunya Duzeninde Yeni Bir Ekonomi , Neden Yeni Bir Ekonomi?, Yeni Ekonominin Belirleyici Unsurlari, Yeni Ekonominin Dissalliklari, Teknolojinin Itici Gucu, Yeni Ekonominin Makroiktisadi Sebeke Sistemi, Neo-Liberalizmin Yayilmasinin Kilit Noktalari, Yeni Liberalizm’in Anahtari: Washington Uzlasisi, 1980 Lerde Uygulanan Politikalar, Yeni Liberalizm, Turkiye’ye Kisa Bir Bakis: Dogrudan Yabanci Yatirimlar Ve Ozellestirmeler Karsilastirmasi, Ekonomi-Politik Gelismeler Isiginda Dunya Ekonomisinin Analizi, Sermayenin Uluslararasilasmasi Surecleri, 11/9 Ekonomisinin Analizi (Gorsel Sunum), 11/9 Sonrasi Dunya Ekonomisinin Degisen Yapisi Ve Hangi Sektorlerin Yukselisi, Dunyada Askeri Harcamalardaki Degisim Ve Amerikanin Yeni Doktrini, Yeni Dunya Duzeni (Gorsel Sunum), Yeni Duzenin Ekonomik Ihtiyaclari Ve ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

EKSPRES SATIS TEKNIKLERI
Egitmen: Necdet UYGURER, 17 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Amac : Egitim zamanlari cok az ve cok kiymetli olan satis profesyonelleri icin satista en buyuk sikinti olan hic bir egitimde bir arada bulunmayan, sunulmayan, secilmis 20 TEMEL SATIS SORUNUNA, bir gun icinde cozumler gelistirmek icin yapilan, ornekli ve tum katilimcilara UYGULAMA yaptirilacak olan EKSPRES veya ACIL bir satis egitimidir. Icerik :Bireysel, Yuz Yuze Satista Ve Satisci Duzeyinde; Telefonda Randevu Almak Icin Ne Yapmak Gerekir?, Musteri Santrali, Sekreteri Veya Asistani Nasil Asilir?, Mektup Veya E Posta Metni Nasil Yazilmalidir?, Tekrar Satis Nasil Saglanir?, Musterinin Aklina Gelmeyen Bir Yenilik Nasil Sunulur?, Yeni Bir Satis Yoneticisi Nasil Secilmelidir?, Etkin Musteri Hizmeti Nasil Verilir?, Satis Nasil Sonuclandirilmalidir? (Nasil Kapatilmalidir?), Fiyat Tek Engelse Nasil Asilir?, Yuz Yuze Gorusmede Ne Yapilmali Ve Nasil Davranilmalidir?, Tam 5 Dakikada Satis Sunumu Nasil Yapilir?...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

BAYI YONETIMI VE TESVIK TEKNIKLERI
Egitmen: Ozkan KAYMAK, 17 – 18 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Icerik :
Pazarlama / Satis Kavramlarinin Farklari ve Ozellikleri, Urun / Hizmet Satis Yonetim Farklari, Urun / Hizmet Tanima – Tanitma Teknikleri, Bayi Yonetiminde, Bayi Secme Kriterleri, Bayilerin Hukuksal Yonu, Bayi Hedefleme Teknikleri, Bayi Ziyaret Kriterleri, Bayi Denetleme Kriterleri, Bayilerin Sikayetlerini Cevaplama Teknikleri, Bayilere, Musteri Sikayetleri Cevaplama Onerileri, Bayilere, Sikayetlerin Fayda ve Avantajlarini Anlatma Teknikleri, Fiyatimizi Bayilere / Kullanicilara Kabul Ettirme Teknikleri, Bayi, Tesvik / Odul Cesitleri ve Uygulama sistemleri, Butceli ve Butcesiz Bayi Motivasyon Teknikleri, Bayilerde, Musteriyi Tanima ve Uygun Davranis Gelistirme, Musterinin Kimligini Tespit Etme Ciddiyeti, Bayilerde Musteri Nasil Kazanilir?, Musterinin Satin Alma Kararini Etkileyen Faktorler, Satin Alma Sebepleri ve Motivasyon Teknikleri, Bayi ve Yetkili Satici Olmanin Fayda ve Avantajlari, “Kar Hikayeleri” ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

PAZARLAMA ARASTIRMALARI VE BASARILI ARASTIRMA YONTEMLERI
"Elimizdeki Olanaklarla, Maliyet Verimli Pazarlama Arastirmasi Yapmak"
Egitmen: Isin SOYLU, 17 – 18 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac :  Pazarlama dunyasinda, cok sayida, buyuk yatirimlar yapilmis ve basarisiz olmus urunler, projeler var. Basarisizligin sebepleri turlu turlu. Ama basarisizligi ongorup daha isin basindayken yol degistirmek mumkun. Mevcut durumunu bilmek, onunu gormek, pazar egilimlerini bilmek, rakiplerini tanimak, tuketicisini tanimak, stratejilerini buna gore kurmak, buyuk yatirim yapmayi planladigi projelerini test etmek, elbette bir Pazarlamaci icin cok degerli. Bu anlamda Pazarlama Arastirmalari, yeni, eski, gelismekte olan her marka ve pazar icin cok buyuk bir rol ustleniyor.Ancak, Pazarlama Arastirmasinda olumsuz onyargilar, butce kisitligi, teknik bilmemek gibi bir suru engeller de mevcut. Ustelik, Pazarlama Arastirmasini ne zaman ve ne kadar siklikla yapacagimizi da tam bilmiyoruz. Kaldi ki nasil yapacagimizi saptayalim... “Pazarlama Arsatirmasi yapan firmalar disinda, kendi ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

AKREDITIF ISLEMLERI VE ULUSLARARASI MEVZUAT YENI ICC 600 YORUMU
Egitmen: E. Nurdan ONEREN, 17 – 18 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Uluslararasi piyasalarda bir odeme ve garanti araci olarak kullanilan akreditiflerin tabi oldugu esaslar ve taraflarin sorumluluklarinin incelenmesi amaclanmaktadir. Icerik : Tanimi ve Taraflar, Isleyisi, Akreditif Sozlesmesinin Olusumu-Akreditifin Acilmasi, Akreditifin Satis Sozlesmesinden Bagimsizligi, Akreditifle Ilgili Uyusmazlikta Yetkili Mahkeme, Ithalat Ve Ihracat Akreditif Turleri, Red-Clause, Gren Clause, Transferable, Back-to-back, Revolving, Stand-by, Akreditife Taraf Olanlarin Birbirleriyle Iliskileri
Geri Donulebilir / Geri Donulemez Olma Ozelligi, Teyitli/Teyitsiz Akreditiflerin Anlami, Riski, Akreditifli Islemlerde Rezervin Anlami Ve Onemi, Akreditifin Geregi Duzenlenen Belgelerin Incelenmesi, Akreditif Metinlerinin Izahi, Swift, Telex, Mektup Metinlerinin Icerikleri, Ornek Olaylar Uzerinde ICC 600 Sayili Brosurun Yorumlanmasi, Akreditifin Tabi Oldugu Hukuk, ICC 600 Yeknesak...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

MUSTERI ILISKILERI YONETIMI VE MUSTERI MEMNUNIYETI SAGLAMA TEKNIKLERI
Egitmen: Necdet UYGURER, 18 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Icerik :
Musteri Iliskileri Yonetim Kavrami, Bu kavrama yakin fakat farkli kavramlar, kavramin FINANSAL tanimi, gelisimi ve Turkiye de ki uygulama gelecegine bir bakis, Gercek piyasa rakamlariyla MUSTERI ILISKISIZLIGININ maliyeti, musteri iliskileri gerekliligi ve Sirket karliligina KANITLANABILIR katkisi., Musteri Memnuniyeti ve Musteriye Saygi Kavramlarinin Incelenmesi, Bu bolum calismalarinda katilimcilara musteri memnuniyeti ve musteriye saygi konulu sonuclari kendi kendilerine degerlendirecekleri bir onemli mini-test verilecektir., Musteri Iliskileri Sorumlulugu Kurulmasi Icin Arastirma, Bu bolumde Musteri Iliskileri Yonetim alt yapisi icin arastirmasi yapilmasi gereken, musteri, satis, hizmet, karlilik, kalite profilleri ve profesyonel METRICS icin gerekli yaklasik 60 konu/alt baslik calisilacaktir., Musteri Iliskileri Bolumu Sorumluluklari, Musteri Sikayetleri, Sikayet alim sistemi, takip, bilgilendirme ve cozum ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

TEDARIKCI PERFORMANS YONETIMI OLCUM, SERTIFIKASYON VE KALITE GELISTIRME
Egitmen: Atilla FILIZ, 18 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Amac : Tedarikci Yonetimi Ve Iliskileri Icin Olan Stratejileri Degerlendirmek Icin Alti-Basamakli Sureci Kesfetmek, Tedarikcileri Yonetirken Isbirlikci Ortakliklar Gelistirmek, Fikirlerin Uretken Bir Bicimde Degisimine Yardim Eden Tedarikci Yonetim Ortami Gelistirmek, Yeterli Ve Gayretli Bir Ihale Temini – Gercekci Olmayan Teklif Sahipleri Ile Ilgili Zaman, Buro, Kayit Ve Takip Masraflarini Azaltilmasi Ve Birinci Sinif Tedarikciler Ile Isbirligi, Kazanimlar : Hedef Maliyetleme Araciligiyla Tedarikci Yonetimi Ve Tedarikci Performansinin Nasil El Ele Calistigi, Urun Ve Hizmet Planlarken Tedarikcilerin Ne Zaman Temin Edilmesi Gerektigi, Performans Olcumleri Icin Olan Tedarik Toplam Maliyet Hesaplamasi, Performans Olcumlerinin Stratejik Tedarikci Yonetim Cercevesine Uyumu, Tedarik Satinalimi Icin Bir Capraz Fonksiyonlu Bir Ekip Olusturulma Stratejileri, ISO-9000 Ve TS 16949’un ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

REKABETTE USTUNLUGUN SIRRI: ICSELLESTIRME TUNELINDE LIDERCE YOL ALABILMENIN GEREKLILIKLERI
Egitmen: Osman ERK, 19 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Amac :  Katilimcilara insan iliskileri-yonetimi ve liderlik konusunda farkindalik kazandirmak, icsellestirme tunelinde yolalabilmenin gereklerini sunmak. Berlin Duvari’nin yikilisindan sonra yasadiklarimiz cok sasirtici. Bir iki yil once ogrendiklerimizin bugun karsimiza cikan bilmeceleri ve bulmacalari cozmekte yetersiz kaldigini idrak ediyoruz. Her sey cok hizli gidiyor. Arz fazlaliligi musteri memnuniyetini bir meydan savasina donusturmus bulunuyor. En kit kaynak artik ‘’musteri’’ ve karlar surekli dusuyor. Musteri ‘’calisan kral’’ ; hem istiyor hem yaratiyor. Ahmet, Hans, Victor, Kosta, Ayse...... fiber optik hatlar uzerinden sanal ortamda bir araya geliyor Wikipedia diye bir ansiklopedi yaziyor ve yillarin ansiklopedi uzmani Brittanica’yi halk hareketi ile deviriyor; Brittanica, ansiklopedisini web ortaminda bedava sunuyor kimse donup bakmiyor, varsa yoksa Wikipedia., Muhtemelen...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

MAGAZA YONETIMI TEMEL TEKNIKLER
Egitmen: Necdet UYGURER, 19 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Icerik : Magaza Yer Secim Teknikleri, Yer Seciminde Kullanilan Profesyonel Degerlendirme Yontemleri Sunulacaktir, Magaza Yatirimi Planlama Ve Magaza Yatirim Karliligi Olcum Teknigi (ROI), ROI Nin Magaza Duzeyinde Ve Ayrica, Magaza Ici Birimler Ve Urun Gruplari Duzeyinde Kullanimi Orneklendirilecektir, Pratik Magaza Butce Hazirlama Teknigi, Pratik Profesyonel Bir Butce Formati Ve Kullanim Yontemleri Calisilacaktir., Magaza Ic Duzenleri Ve Trafik Planlamasi, Ic Duzen Turleri Ve Ic Duzen Karari Icin Olcutler Calisilacaktir., Magaza Ic Tasarimi Ve Satis Artirici Sirlar, Magazalarda Satis Artirici 20 Ic Duzenleme Onlemi Sunulacaktir, Urun Secimi Ve Anahtar Urun Belirleme Teknikleri, Anahtar Urun Kavrami, Anahtar Urun Yonetimi Ve Urun Basi Karlilik (DPP) Alisilacaktir, Fiyatlandirma Yontemleri, Ic Satin Alim Ve Ithalat Fiyatlandirma Ornekleri Tartisilacaktir, Satin Alim Sureci Ve ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

PERSONEL SECIMI VE PSIKOTEKNIK MULAKAT UYGULAMALARI
Egitmen: Bahadir GOKMAN, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac :  Gerek Sirket Icinden, Gerekse Sirket Disindan, Yapilacak Dogru Personel Secimi, Insan Kaynaklari Yonetiminin Basarisinin Temel Sartlardan Birini Olusturmaktadir. Bunun Yaninda, Gunumuzdeki Hizli Degisim Ve Guclu Rekabet Gercegi De, Dogru Personel Secimi Ve Mevcut Personelin Kariyerinin Etkin Planlamasini Sirket Gelecegi Icin Cok Onemli Duruma Getirmistir.
Personel Secimi Ve Kariyer Planlamasinda, Insan Kaynaginin Uygunlugunun Dogru Tespit Edilmesinin Yontemlerinin Islenecegi Ve Yasantisal Modelli Personel Tanima Tekniklerinin Gosterilecegi Egitimimiz, Gunumuz Insan Kaynaklari Anlayisina Katki Saglamak Amaciyla Hazirlanmistir. Icerik : Kisiyi Tanima Teknikleri, Kisilik Testleri, Yetenek Testleri, Tutum Olcekleri, Duygu Davranis Analizleri, Ise Yonelik Personel Secimi Asamalari, Personel Ihtiyaci Belirleme Dinamikleri, Is Analizi Yapma Teknikleri, Personel ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

STRATEJIK YONETIM
Egitmen: Arzu OZYOL, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac :  Stratejik Yonetim; Bir Kurumun Stratejik Planlama Yoluyla Hedeflerine Ulasmasini Kolaylastiran Islevsel Kararlari Formullestirme, Uygulama Ve Degerlendirme Sanati Ve Bilimidir. Stratejik Yonetim Adi Altinda Duzenlenecek Egitim Modulunun Ana Hatlari Ile Asagidaki Unsurlari Kapsamasi Ongorulmektedir. Icerik : Stratejik Yonetimin Amaci, Kamu Kuruluslarinda Stratejik Planlama, Iyi Bir Stratejik Planin Ozellikleri, Stratejik Planlama Ne Ise Yarar?, Takim Kurma, Misyon Ve Vizyon Belirleme, Durum Analizi, Guclu Yonler-Zayif Yonler-Firsatlar-Tehditler (SWOT) Analizi, Ic Analiz-Dis Analiz, Paydas Analizi, Cevre Analizi, Varsayimlar, Uzun Donemli Hedefler, Stratejiler-Faaliyetler-Politikalar, Performans Degerlendirmesi, Strateji Degerlendirmesi...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

YONETICILER ICIN MEDYA ILISKILERI
Egitmen: Yrd. Doc. Dr. Ebru NURLUOGLU, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Icerik : Basin Mensuplari Ile Olan Iliskilerde Dikkat Edilmesi Gerekenler, Medya Ile Iliskilerde Uyulmasi Gereken Kurallar, Sik Yapilan Hatalar, Kurum – Basin Mensubu – Ajans Iletisimi, Roportaj, Basin Mensubu Nelere Dikkat Eder?, Ornek Bazi Roportaj Sorulari, Tuzak Roportajlardan Korunmak, Basin Bulteni, Basin Bulteni Yazarken Dikkat Edilecek Noktalar, Zamanlama, Organizasyon, Basin Davetleri, Basin Gezisi, Fuar Ve Sergi Gibi Tanitim Organizasyonlarindaki Halkla Iliskiler, Gorsel, Yazili Ve Isitsel Medya, Basina Genel Bakis, Konuk Olunan Programda Nasil Davranilmali?, Gazete, Dergi Ve Tv Reklamlari, Neden Pr?, Pr- Medya Iliskisi
Pr Sirketi Secerken Dikkat Edilmesi Gerekenler, Kriz Surecinde Medya Iliskileri...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

ETKILI SUNUM HAZIRLAMA TEKNIKLERI VE POWERPOINT IPUCLARI
Egitmen: Levent KARADAG, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac  :   Sunusun icerigi ne olursa olsun, dinleyicilere aktarilmak istenen konu mantiksal sirada, gorsel ve sozel ogelerin dogru ve etkili bir sekilde kullanilmasi dinleyicilerin dikkatini cektigi gibi katilimlarini da saglayacaktir. Bu egitimdeki hedefimiz katilimcilarin, dinleyicilerine aktarmak istedikleri konularin ideal sunum yapilarini olusturmalari ve bu yapilari destekleyici, sozel ve gorsel ogeleri etkin kullanma tekniklerini ogretmektir.   Ogrenilen bilgilerin beceriye donusmesi icinde  powerpoint ve google sunum programlar ile is yasaminda kullanilabilecekleri sunumornekleri olusturmak., Icerik  : Konuyu Sekillendirme, Amac Amaclara Gore Konuyu Yaplandirma, Bilgi Toplama, Konu Yapilandirma da Film Senaryosundan Faydalanma, Bes Duyu Acisindan Sunuyu Yapilandirma...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

TEK ODAKLI OPERASYON ‘BEN’ BILINCI
Egitmen: Dr. Murat BILGILI, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Ozellikle Son Iki Yildir Yapilan Calismalar Sunu Gostermistir: Iyi Bir Ise Sahip, Yasamin Cesitli Alanlarinda Beklentilerini Gerceklestirdigini Dusunen Kisilerin Zaman Zaman Psikolojik Acmazlara Dustukleri Tespit Edilmistir. Global Dunyanin Rekabetci Duzenine Ayak Uydurabilme Cabasinin Bir Sonucu Olarak Ortaya Cikan Bu Durum, Basarili Insanlarda Dahi Moral Sahasinda (Mutsuzluk, Motivasyon Eksikligi, Vb.) Bozulmalara Neden Olmaktadir. Bu Durumun Basari Orani Daha Dusuk, Beklentilerini Tam Olarak Karsilamamis Kisiler Uzerindeki Olumsuz Etki Cok Daha Belirgindir. Kisilerin Nedenini Tam Olarak Tanimlayamadiklari Bu Psikolojik Acmazlar Yasamin Tum Alanlarini Etkileyerek (Is, Aile Ve Sosyal Hayat Gibi) Genel Bir Dususe Yol Acmaktadir. Nedenin Kesinlikle Depresyon Olmadigi Tespit Edilmistir. Bunun Cozumu Tek Odakli Operasyonda Gizlidir. Tek Odagimiz “Ben”Dir. Tum ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

ISLETMELER ICIN MUZAKERE TEKNIKLERI
Egitmen: Dr. A. Arif ERKUS, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac :  Muzakere Farkli Ihtiyaclar Ya Da Fikirler Konusunda Ortak Bir Anlasmaya Varmak Amaciyla Ileri Geri Iletisim Sureci Olarak Tanimlanabilir. Ozellikle Gunumuzde Muzakereler Genel Olarak Bireylerin Hem Ozel Yasantilarinda Hem De Is Yasantilarinda Kullandiklari Kapsamli Iletisim Sureci Olarak Karsimiza Cikmaktadir. Bu Ozelligi Muzakere Sureci Sadece Satis Veya Pazarlama Sureclerinde Degil, Is Yasaminin Her Alaninda Bireyler, Gruplar Ve Organizasyonlar Arasi Anlasmazliklarin Cozumlenmesinde Onemli Bir Isleve Sahiptir. Kuresellesen Is Yasami Dusunuldugunde; Hem Yoneticiler Hem De Calisanlar Acisindan Bireysel Ve Kurumsal Duzeyde Muzakere Yeteneklerine Sahip Olmak Ve Bunu Etkili Kullanabilmek Profesyonel Bir Faaliyet Olarak Kabul Edilmeye Baslanmistir. Bu Nedenle Basta Yoneticiler Olmak Uzere, Butun Isletme Calisanlarinin, Tum...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

PAZAR BOLUMLENDIRME, HEDEF PAZAR SECIMI VE KONUMLANDIRMA
Egitmen: Isin SOYLU, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Bu kocaman pazarin tamamini mi hedefleyecegim?, Bir bolumunu alacaksam, hangi bolumunu hedefleyecegim?, Bizim icin en uygun ve karli pazar bolumu hangisi? Bunu nasil tespit edecegim?, Nerede bu pazar? Ozellikleri nedir? Kimlerden olusur?, Hedef Kitle kimdir? Kac yasindadir? Ne cinsiyettedir? Meslegi nedir? Nerde yasar? Ne yer, ne icer? Egitim durumu nedir? Ne yapar? Hobileri nedir? Nereye gider, ne satin alir? Nasil yasar?, Hedef kitleme nasil ulasirim?, Markami nasil algilatmak istiyorum?, Nedir su SES Grubu dedikleri? Turkiye’de durum ne?, Nedir su hayat tarzi dedikleri? Turkiye’de durum ne?, Benim hedef kitlem hangi grupta? Hangi yasam tarzina yakin?, Bu egitim sonunda, katilimcilarin yukaridaki sorulara cevap verebilme yetisi kazanmasi hedeflenmektedir. Bu anlamda temel bilgiler verilmekte ve uygulamali calismalar yaptirilmaktadir., Icerik : Pazar Bolumlendirmesi ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

HER YONETICININ BILMESI GEREKEN TEMEL MUHASEBE BILGILERI
Egitmen: Gulnihal TORAMANLI, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Seminerde Tum Yoneticilerin Muhasebe Ve Diger Departmanlari Kontrol Edebilmeleri, Ilgili Calisanlara Hangi Konuda Neler Sorabilecekleri, Islemlerin Isleyisin Dogru Akip Akmadigini, Neden Kar Ciktigi Veya Nasil, Hangi Yasal Yollarla Nasil Cikmayacagini Veya Zarar Olasiliginin Nasil Onlenecegi Gibi Konularda Bilgi Sahibi Olmalari amaclanmaktadir. Icerik : Tek Duzen Hesap Plani, Mali Tablolar, Bilanco Gelir Tablosu. Donen Varliklar Ve Duran Varliklarin Incelenmesi, Ilgili Hesaplarin Uzerinde Durulup Ornek Uygulamalar. Hesabin Ozellikleri, Defterlere Kayit Yaparken Uyulmasi Gereken Kurallar. Bilanco Hesaplarindan 3 No’lu Kisa Vadeli Yabanci Kaynaklar 4 No’lu Uzun Vadeli Yabanci Kaynaklardaki Hesaplarin Ve Bilanco Uzerinde Yarattigi Etkilerin Incelenesi, Bilanco Hesaplari Ile Ilgili Genel Uygulama. Ilgili KDV Beyannamesini Doldurulmasi., Ayrica Vergi Dairesi – SSK Belediye Gibi ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

YONETIM MUHASEBESI
Egitmen: Suphi AKAR, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Icerik :
Yonetim Muhasebesi Kavrami ve Isletme Yonetimindeki Yeri, Planlama Calismalarinda Yonetim Muhasebesi, Denetim Calismalarinda Yonetim Muhasebesi, Isletme Yonetimi ve Finansal Bilgi Sistemleri, Yonetim Muhasebesi ve Maliyet Kavrami, Maliyet Bilgilerinin Kullanim Amaclari, Karar Donuk Maliyet Bilgileri, Etkinlik Olcumlenmesine Donuk Maliyet Bilgileri, Gercek Maliyet Bilgilerini Iceren Yapisal Cozumleme Yontemleri, Yonetim Karar Araci Olarak Maliyet Bilgileri, Kar Planlamasi, Karin Olusumu ve Kar Fonksiyonu, Maliyet-Hacim-Kar Analizleri ve Faaliyet Basabasi’nin Hesaplanmasi, Maliyet Analizlerinde Matematik ve Istatistik Teknikler, Mamul Satis Karisimi ve Kar Planlamasi, Stok Degisimi Halinde Kar Planlamasi, Belirsizlik Halinde Maliyet-Hacim-Kar Analizleri, Degisken Maliyet Yonetimi, Degisken Maliyet Yonetimi ve Kayit Sistemi, Degisken Maliyet Yonetiminin Yararlari; Analiz ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

DIS TICARETIN FINANSMANINDA KULLANILAN KREDILER VE ODEME SEKILLERI, AVANTAJLARI VE YAYGIN SORUNLAR
Egitmen: Fatma OZTEP, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Sirketlerde Dis Ticaret Konusunda Operasyonel Olarak Calisan Elemanlarin Alici Satici Arasindaki Iliskiler Ile Bankalarla Olan Tum Islemler Konusunda Bilgi Sahibi Olmasi. Finansmanin Kullanilmasinda Uygulamada Karsilasilan Problemlerin Ongorulmesi Ve Inisiyatif Alarak Cozume Ulastirilmasi. Ozellikle Birtakim Tesviklerden Yararlanilarak Kullanilan Kredilerin Taahhut Hesaplarinin Kapatilmasinda Firmalarin Izlemesi Gereken Yollar Konusunda Bilgilendirilmesi. Dis Ticaretin Finansmaninda Kullanilan Cesitli Kredilerin, Firmanin Yapisi Da Goz Onunde Bulundurularak Degerlendirilmesi Ve Calisanlara Bu Tur Kredilerin Asamalarinda Operasyonel Olarak Bilgi Verilmesi. Bankalar, TC Merkez Bankasi, Dis Ticaret Mustesarligi Ve Gumruklerle Olan Iliskilerin Detaylandirilmasi Ve Bu Iliskilerde Yasanabilecek Sorunlarin Gercek Orneklerle Anlatilmasi. Egitim Sonunda Yukarida Bahsi ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

STRATEJIK LOJISTIK VE TEDARIK ZINCIRI YONETIMI
Egitmen: Dr. Dogan KARADOGAN, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Lojistik :  Toplumlarin, Endustrilerin, Orgutlerin Ve Isletmelerin; Rekabet Gucunu, Pazar Payini, Surdurulebilirligini, Ekonomik Alt Yapisini, Teknolojik Gelisimini, Insan Kaynaklarini, Yonetim Felsefesini, Kulturlerini Ve Diger Tum Fonksiyon Sahalarini Ve Sureclerini Direk Veya Endirek Etkileyen Bir Disiplin Alanidir. Ayrica, Toplumun Yasam Normlari Ve Standartlari Gibi Bir Cok Is Ve Calisma Alaninda Kayda Deger Etkiler Yapmaktadir. Bu Etkiler Ozellikle; Urun, Malzeme, Sistem, Bilgi Ve Hizmetlerin Istenilen Yer Ve Zamanda, Dogru Miktarda Ve Kalitede Musterilerin/Tuketicilerin Kullanimina Hazir Etmede Anahtar Rol Oynamaktadir. Bu Rolu Guclu Kilan Ve Belirleyicisi Olan Ise Lojistik Yoneticileridir. Ayrica Lojistik; Malzeme Akisi Ile Lojistik Kanal Icerisinde Gorev Yapan Personel Ve Yoneticiler Arasinda Aktiviteler Acisinda Bir Bag (Network) Kurmaktadir. Bu Bag, Ayni Zamanda; Pazarlama, ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

SATINALMA, TEDARIKCI VE STOK YONETIMI
Egitmen: Aylin CINKILINC, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Isletmeler icin stratejik onem arz eden Satinalma Prosesinin etkin yonetilmesini saglayarak, isletmelerde maliyeti dusurmek, karliligi ve verimliligi artirmak, boylece isletmenin rekabet gucunu artirarak pazar hakimiyetini saglamaktir. Soz konusu egitimimiz, bilgi vermenin yanisira bir davranis gelistirme egitimi olup, katilimcilarda konuya iliskin tum verileri ogrenmelerini saglamayi amaclamaktadir. Bu egitimimizin ozelligi, katilimcilarin dusuncelerindeki soru isaretleri ve sorulari egitim esnasinda tartisma konusu olacak olup beyin firtinasi ile birlikte konular ve sorular acikliga kavusturulacaktir. Boylece egitimimiz; acik ve detayli bir ogrenmeye ve kalici bir dusunce yapisindaki degisiklige sebep olacaktir., Icerik : Sistematik Satinalma Teknikleri, Gunumuzde Satinalma, Neden Tedarikci/Taseron’dan Hizmet Aliriz, Farkliliklar, Belirsizlikler, Modelleme, Etkilesim, Ayniliklar, Haberlesme Ve...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

SATINALMA VE SATIS YONETICILERI ICIN SOZLESMELER HUKUKU
Egitmen: Av. Ceyda Cimilli AKAYDIN, 19 – 20 Ocak 2008 / 725 YTL+KDV
Amac : Yoneticileri gerek hazirlayacaklari, gerekse sirket adina imzalayacaklari sozlesmelerde dikkat etmeleri gereken hususlar, cesitli tip sozlesme ornekleri, bu sozlesmelerde bulunmasi gereken ve bulunmasi kanunen yasak olan maddeler konularinda bilgilendirerek bu konularda uygun sozlesmeler yapilmasini saglamak ve boylece pek cok konunun mahkemelere yansimasini onleyerek kaynak ve zaman israfini engellemek. Icerik : Sozlesme Nedir?, Sozlesmelere Uygulanacak Temel Prensipler, Sozlesme Ozgurlugu Prensibi, Tip Serbestisi Prensibi, Hakimin Takdir Yetkisi Prensibi, Sozlesme Turleri, Borclar Kanununda Duzenlenen Sozlesmeler, Karma Sozlesmeler, Birlesik Sozlesmeler, Kendisine Ozgu Yapisi Olan Sozlesmeler, Sozlesmelerin Gecerlilik Sartlari, Ehliyet Sarti ve Imza Yetkisi, Gercek Kisilerde, Anonim Sirketlerde, Limited Sirketlerde, Kollektif ve Komandit Sirketlerde, ...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.

SATIS KOLAYLASTIRICI FIYAT YAPMA TEKNIGI, REKABETCI VE ESNEK FIYATLANDIRMA POLITIKALARI
Egitmen: Necdet UYGURER, 20 Ocak 2008 / 425 YTL+KDV
Amac : Satisa karsi cikarilan BIRINCI musteri engeli fiyatlarin yuksekligidir. Deneyimli her satici fiyatin aslinda birinci engel olmadigini, olamayacagini cok iyi bilmesine ragmen, musteri veya alicilarin yaklasik % 40 kadarinin “ Nuh der peygamber demez “ bir anlayis icinde olduklari ve sadece ve sadece fiyata baktiklari bilinmektedir. Ote yandan profesyonellerin iyi bildigi bir diger gercek ise ilk indirim girisimlerinin musteri degil, % 75 oraninda SATISCI tarafindan baslatilmasidir. Bu piyasa gerceginin arksindaki neden “ satisi kaybetme “ korkusudur. Bu durumda esnek fakat karli satis fiyati belirleme ve musteri karsisinda indirim insiyatifi nasil belirlenmelidir? Egitim bu amaclara yonelik olarak ve butunu ile Turkiye piyasalari anlayis ve orneklerinden yol cikilarak hazirlanmistir. Icerik : Indirim Veya Iskonto Ne Zaman Ve Nasil Kullanilmalidir? Bilinmeyen Bir Gercek, Indirim Icin Hangi Urunler...Detayli icerik icin lutfen tiklayiniz.
 
Kayitlari Devam Eden II. Hafta Seminer Programlari

IK Yonetimi, Yoneticilik Gelistirme ve Kisisel Gelisim Programlari

10 Ocak

Yonetici Adaylari Icin Onemli Yonetim Teknikleri, Necdet UYGURER

12 Ocak

Uygulamali Catisma Yonetimi, Kaya ARSOY

12-13 Ocak

Sonuca Yonelik Iletisim Teknikleri, Ayca ACILOGLU

12-13 Ocak

Stratejik Planlama, Hakan GUNER

12-13 Ocak

Adim Adim Proje Dongusu Yonetimi - Proje Hazirlama ve Yonetme Teknikleri, Arzu OZYOL

12-13 Ocak

Workshop: Lider Yoneticilik Icin Yonetim Sanatinin Ana Unsurlari - Coaching, Osman ERK

12-13 Ocak

Endustriyel Ergonomi - Is Sagligi, Guvenligi, Verimlilik ve Kalite Iyilestirme Yontemleri, Yrd. Doc Dr. Mahmut EKSIOGLU

Satis, Pazarlama, Halkla Iliskiler ve Reklam Programlari

9 Ocak

Gerilla Pazarlama – Yaratici Satis Zekasi Gelistirme ve Kullanma Teknikleri, Aydin GOLE

11 Ocak

Rekabetci Is Modelleri Gelistirmek Icin Ornek Uygulamali Pazarlama Planlari Yapim Teknikleri , Necdet UYGURER

11-12 Ocak

Satista Hedeflerin Belirlenmesi ve Satis Parametrelerinde Analitik Yaklasimlar , Mehmet MURATOGLU

12-13 Ocak

Tahsilat Basari Teknikleri ve Musteri Arastirmasi (Cari Hesap, Kredi ve Risk Takipleri) , Aydin GOLE

12-13 Ocak

Pazarlamacilar Icin Temel Reklam Bilgileri , Isin SOYLU

12-13 Ocak

Satis, Pazarlama ve Yonetiminde Bireysel Inovasyon Yetkinligi , Dr. Murat BILGILI

Muhasebe ve Finans Programlari

10-11 Ocak

Yatirim Projelerinin Uygulanmasi ve Fizibilite Hazirlama Teknikleri , Doc. Dr. Sevket SAYILGAN

12-13 Ocak

Stratejik Maliyet Yonetimi, Dr. Orhan BAYTAR

12-13 Ocak

Basel II Firmalar Icin Banka-Kredi Iliskilerinde Yeni Donem , Doc. Dr. Sevket SAYILGAN

12-13 Ocak

Belge Bildirge ve Ilgili Kanunlarla Genel Muhasebe ve Donemsonu Muhasebe Uygulamalari , Gulnihal TORAMANLI

12-13 Ocak

Isletme Butceleri Kontrol, Revizyon ve Kar Planlamasi, Ekrem TUFAN

Uretim, Lojistik, Satinalma ve Kalite Yonetimi Programlari

12-13 Ocak

Uretim Planlama Teknikleri ve Yuksek Verim Alma Stratejileri, Atilla FILIZ

12-13 Ocak

Stratejik Satinalma Yonetimi, Modern Fiyat Analizleri ve Tedarikci Iliskileri, Gurkan HURYILMAZ

 
 Detayli bilgi ve katilim icin 0.216.321 03 10 - 0.216.321 79 30 FCT 0.530.313 37 10 numarali telefonlardan iletisime gecebilir veya bahar@bogaziciegitim.com.tr adresine mail gonderebilirsiniz.
 Egitimlerimiz 09:30-17:00 saatleri arasinda Hilton Istanbul, Conrad Istanbul veya Central Park Otel 'de gerceklesmektedir.
 Katilim icin Kayit Formu doldurulmasi ve tarafimiza gonderilmesi gerekmektedir.
 Egitimlerimizde kisi basi katilim bedellerimiz; tek gunluk egitimlerde 425, iki gunluk egitimlerde 725, uc gunluk egitimlerde 1.000, dort gunluk egitimlerde 1.400, bes gunluk egitimlerde 1.600 YTL + KDV’dir. Egitim Bedeli, egitim tarihinden once Bogazici Egitim ve Danismanlik’in Isbankasi Beylerbeyi Subesi 215148 No’lu hesabina yatirilmalidir.
 Ogle yemegi, cay-kahve, egitim kitap veya dokumanlari ucrete dahildir.
 Tum programlar sonunda katilimcilara katilim sertifikasi verilmektedir.
 Bogazici Egitim gerektiginde egitim mekanini veya egitmeni degistirme, programi iptal etme veya erteleme hakkini sakli tutmaktadir.
E-bülten üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayınız
E-bülten üyeliğimi iptal etmek istiyorum
click here to unsubscribe from this mail group
Bu E-Mail size izinli E-Bülten aracı olan ZeruMail programı kullanılarak gönderilmiştir. ZeruMail bir ZeruMax ürünüdür. Zerumax

Reply to: