[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#268005: marked as done (installation report, amd64(gcc-3.4))

Your message dated Mon, 26 May 2008 20:11:19 +0200
with message-id <483AFD47.1030803@t-online.de>
and subject line seems to be fixed
has caused the Debian Bug report #268005,
regarding installation report, amd64(gcc-3.4)
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

268005: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=268005
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: installation-reports

Debian-installer-version: Built monolithic_2.6 for amd64 (gcc-3.4)
	using svn revision #19897
uname -a: kernel-image-2.6.8-1-amd64-generic-di_0.13_amd64.udeb
	(yes, I know its not the output of uname -a)
Date: Aug 25 13:42:35
Method: boot via USB stick, expert vga=ask

Machine: Shuttle SN85G4V2
Processor: AMD64 3200+ (Newcastle)
Memory: 1 GByte

I booted using 'expert vga=ask'. After the first menu screen came
up, I tried to reboot via ctrl-alt-del. It printed

Aug 25 13:42:35 init: ^MStarting pid 479, console /dev/vc/1: '/bin/sh'

somewhere on the screen, then the machine got stuck completely.
I had to pull the plug. On the next reboot the stick did not
boot anymore, i.e. probably the MBR was overwritten.



--- End Message ---
--- Begin Message ---
AFAICS this problem is gone in Etch.

--- End Message ---

Reply to: