[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#431713: marked as done (install prob: debian-40r0 on SI 3112 controller.)

Your message dated Wed, 04 Jul 2007 10:00:13 -0300
with message-id <871wfoiasi.fsf@lab.ossystems.com.br>
and subject line Bug#431713: install prob: debian-40r0 on SI 3112 controller.
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: installation-reports
Boot method: network cd image (IDE DVD burner)
Image version: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/linux/debian-cd/4.0_r0/i386/iso-cd/debian-40r0-i386-netinst.iso
Date: 4th of July, 2007
Machine: home build: motherboard ASUS A7n8x deluxe gold rev 2.0
Processor: AMD Athlon XP 2800+
Memory: 2x 512 MB DDR pc3200 Dane Elec
Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it
Initial boot:           [O]
Detect network card:    [O]
Configure network:      [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Install base system:    [E]
Clock/timezone setup:   [ ]
User/password setup:    [ ]
Install tasks:          [ ]
Install boot loader:    [ ]
Overall install:        [ ]


Cd boots fine. Partioning went ok, but after that, the basesystem installation fails. It cant find the CD rom player. I talked to others about this problem and it could be a problem with installing Debian on SATA HDDs. I have 2 sata hdds on my onboard Silicon Image 3112 controller. As far as I know, that controller should work with the kernel, build in the cd. I don’t use the disks in RAID or JBOD. Any clue what to do next?


Thank you in advance,




Tim Blank

--- End Message ---
--- Begin Message ---
"Tim Blank" <tb@quicknet.nl> writes:

> I am very sorry, but the solution was quite different. Using an other brand
> of recordable cds was all it took to get it working. I want to apologize for
> not trying that before contacting you.

No problem.

Since it was a media issue, I'm closing this installation report.

Thanks by installing Debian! :-D

        O T A V I O    S A L V A D O R
 E-mail: otavio@debian.org      UIN: 5906116
 GNU/Linux User: 239058     GPG ID: 49A5F855
 Home Page: http://otavio.ossystems.com.br
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives
 you the whole house."

--- End Message ---

Reply to: