[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#395163: Installation report

Package: installation-reports

Boot method: Floppy, dated 20061024
Image version: http://people.debian.org/~joeyh/d-i/images/daily/floppy/
Date: 20061025

Machine: HP Vectra VL 233MHz 64MB 2,6G IDE disk
Filesystem    Type   1K-blocks      Used Available Use% Mounted on
/dev/hda1     ext3     2324384    381848   1824460  18% /
udev         tmpfs       10240        52     10188   1% /dev
devshm       tmpfs       31104         0     31104   0% /dev/shm

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot:           [O ]
Detect network card:    [O ]
Configure network:      [O ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [O ]
Detect hard drives:     [O ]
Partition hard drives:  [O ]
Install base system:    [O ]
Clock/timezone setup:   [O ]
User/password setup:    [O ]
Install tasks:          [O ]
Install boot loader:    [O ]
Overall install:        [O ]


Install was low memory mode, but this machine has 64MB memory. 
Is installation from floppy always "low memory mode"?
Installation did not ask anything about which modules to load etc., 
which I think it should ask if it really is low memory mode install.

I deselected "standard system" from tasksel display, thinking I 
can install that later, but it is not available when I start tasksel
in the installed system. So now some of the standard packages
are not installed.

Console keymap was not set up, the åäö keys did not work from console.

I'm not sure if this is the fault of the installer:
aptitude et al complain about GPG error and untrusted sources. 
Are the keyrings in /etc/apt wrong or is the mirror I use, 
ftp.fi.debian.org somehow wrong just now?

I can provide log files on request. 


Please make sure that the hardware-summary log file, and any other
installation logs that you think would be useful are attached to this

Once you have filled out this report, mail it to submit@bugs.debian.org.

Reply to: