[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#348567: Installation report - Error - This time I actually describe the error



Package: installation-reports
 
Boot method: CD
Image version: Latest testing AMD64 image downloaded from the “If you'd like something newer” @section of the Debian Website at 9:30 Jan 17th.
Date: January 17th 10:00 AM PST
 
Machine: HP Proliant 145
Processor: AMD 64
Memory: 1GB
Partitions: None yet, problem is with initial installation
 
Output of lspci and lspci -n: N/A
 
Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it
 
Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]
 
Comments/Problems:
 
/lib/debian-installer-start.d/S15lowmen: 24: Syntax error: ")" (expecting ";;")
/build/buildd/cdebconf-0.94/src/debconf.c: 135 (main): Cannot initialize debconf template database
/build/buildd/cdebconf-0.94/src/debconf.c: 135 (main): Cannot initialize debconf template database
/build/buildd/cdebconf-0.94/src/debconf.c: 135 (main): Cannot initialize debconf template database
/build/buildd/cdebconf-0.94/src/debconf.c: 135 (main): Cannot initialize debconf template database
... continuously 
 

This problem is listed under known issues with the Sparc 64 as of January 16th. I am writing to let you know it is also occurring with the AMD 64 version. Thank you very much for all you do. My apologies for the double send. I am not smart enough to finish editing my email before clicking the send button I guess :D


Reply to: