[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#332214: I have a problem installing debian

Package: installation-reports

Debian-installer-version: <Fill in date and from where you got the image>
uname -a: <The result of running uname -a on a shell prompt>
Date: <Date and time of the install>
Method: <How did you install?  What did you boot off?  If network
      install, from where?  Proxied?>

Machine: <IBM NetVista>
Processor:950 mHz Celeron
Memory: 256MB PC133
Root Device: <IDE>
Root Size/partition table: <80GB HD un partitioned.>
Output of lspci and lspci -n:

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [o]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [e]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]


<The initial boot from CD works fine and I can get to the point of detection of hardware.  After detection of hardware, it list several packages that are not available and what Hardware require them but states that continuing with install will make them available later.  After clicking continue it fails to read the CD.  Error given says this is probably because CD is not inserted, however it is.  I burned the CD from image debian-31r0a-i386-binary-1 which I downloaed from a torrent.  I've burned three different copies and all three do the same thing.  I'm not sure if the missing packages is causing a problem or if my CD Drive is malfunctioning in some way.  Please Respond with help if possible>

Reply to: