[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#283302: marked as done (Install Report)



Your message dated Sun, 28 Nov 2004 00:34:10 +0100
with message-id <200411280034.10303.aragorn@tiscali.nl>
and subject line Bug#283302: Install Report
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 27 Nov 2004 23:15:40 +0000
>From jzhao@qcorps.com Sat Nov 27 15:15:39 2004
Return-path: <jzhao@qcorps.com>
Received: from 65.106.220.162.ptr.us.xo.net (taiga.qcorps.com) [65.106.220.162] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CYBn1-0000xq-00; Sat, 27 Nov 2004 15:15:39 -0800
Received: from [127.0.0.1] (localhost [127.0.0.1])
	by taiga.qcorps.com (8.12.9/8.12.6) with ESMTP id iARNFY2x000766
	for <submit@bugs.debian.org>; Sat, 27 Nov 2004 17:15:35 -0600 (CST)
Message-ID: <41A90A96.6050005@qcorps.com>
Date: Sat, 27 Nov 2004 17:15:34 -0600
From: Jin Zhao <jzhao@qcorps.com>
Reply-To: jzhao@qcorps.com
Organization: White Fence
User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.8 (Macintosh/20040913)
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Install Report
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

INSTALL REPORT

Debian-installer-version: RC2 (11/21/04)
uname -a: Linux debian 2.4.27-1-386 #1 Fri Sep 3 06:24:46 UTC 2004 i686 
GNU/Linux
Date: 11/27/04
Method: preseeded CD boot net install, use local mirror, no proxy

Machine: white box server from Penguin Computing ( Tyan S2721-533 board)
Processor: Dual Xeon 2.8 GHz
Memory: 6 GB DDR PC-2100 Registerd ECC
Root Device: AIC 7902 U320 (/dev/sda)
Root Size/partition table: 
df -kl
/dev/sda2               933393    128484    755108  15% /
tmpfs                   452704         0    452704   0% /dev/shm
/dev/sda1                90297     21384     64096  26% /boot
/dev/sda7              5905972     32872   5573088   1% /home
/dev/sda8              1874267      8239   1766025   1% /opt
/dev/sda5              3937220    652312   3084904  18% /usr
/dev/sda6               933361    226394    657168  26% /var

Output of lspci and lspci -n:
lspci
0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corp. E7501 Memory Controller Hub (rev 01)
0000:00:02.0 PCI bridge: Intel Corp. E7500/E7501 Hub Interface B 
PCI-to-PCI Bridge (rev 01)
0000:00:03.0 PCI bridge: Intel Corp. E7500/E7501 Hub Interface C 
PCI-to-PCI Bridge (rev 01)
0000:00:1d.0 USB Controller: Intel Corp. 82801CA/CAM USB (Hub #1) (rev 02)
0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corp. 82801 PCI Bridge (rev 42)
0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corp. 82801CA LPC Interface Controller 
(rev 02)
0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corp. 82801CA Ultra ATA Storage 
Controller (rev 02)
0000:00:1f.3 SMBus: Intel Corp. 82801CA/CAM SMBus Controller (rev 02)
0000:01:01.0 Ethernet controller: Intel Corp. 82557/8/9 [Ethernet Pro 
100] (rev 10)
0000:01:02.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Rage XL 
(rev 27)
0000:02:1c.0 PIC: Intel Corp. 82870P2 P64H2 I/OxAPIC (rev 04)
0000:02:1d.0 PCI bridge: Intel Corp. 82870P2 P64H2 Hub PCI Bridge (rev 04)
0000:02:1e.0 PIC: Intel Corp. 82870P2 P64H2 I/OxAPIC (rev 04)
0000:02:1f.0 PCI bridge: Intel Corp. 82870P2 P64H2 Hub PCI Bridge (rev 04)
0000:04:02.0 SCSI storage controller: Adaptec AIC-7902 U320 (rev 10)
0000:04:02.1 SCSI storage controller: Adaptec AIC-7902 U320 (rev 10)
0000:05:1c.0 PIC: Intel Corp. 82870P2 P64H2 I/OxAPIC (rev 04)
0000:05:1d.0 PCI bridge: Intel Corp. 82870P2 P64H2 Hub PCI Bridge (rev 04)
0000:05:1e.0 PIC: Intel Corp. 82870P2 P64H2 I/OxAPIC (rev 04)
0000:05:1f.0 PCI bridge: Intel Corp. 82870P2 P64H2 Hub PCI Bridge (rev 04)
0000:07:01.0 Ethernet controller: Intel Corp. 82546EB Gigabit Ethernet 
Controller (Copper) (rev 01)
0000:07:01.1 Ethernet controller: Intel Corp. 82546EB Gigabit Ethernet 
Controller (Copper) (rev 01)

lspci -n
0000:00:00.0 0600: 8086:254c (rev 01)
0000:00:02.0 0604: 8086:2543 (rev 01)
0000:00:03.0 0604: 8086:2545 (rev 01)
0000:00:1d.0 0c03: 8086:2482 (rev 02)
0000:00:1e.0 0604: 8086:244e (rev 42)
0000:00:1f.0 0601: 8086:2480 (rev 02)
0000:00:1f.1 0101: 8086:248b (rev 02)
0000:00:1f.3 0c05: 8086:2483 (rev 02)
0000:01:01.0 0200: 8086:1229 (rev 10)
0000:01:02.0 0300: 1002:4752 (rev 27)
0000:02:1c.0 0800: 8086:1461 (rev 04)
0000:02:1d.0 0604: 8086:1460 (rev 04)
0000:02:1e.0 0800: 8086:1461 (rev 04)
0000:02:1f.0 0604: 8086:1460 (rev 04)
0000:04:02.0 0100: 9005:801f (rev 10)
0000:04:02.1 0100: 9005:801f (rev 10)
0000:05:1c.0 0800: 8086:1461 (rev 04)
0000:05:1d.0 0604: 8086:1460 (rev 04)
0000:05:1e.0 0800: 8086:1461 (rev 04)
0000:05:1f.0 0604: 8086:1460 (rev 04)
0000:07:01.0 0200: 8086:1010 (rev 01)
0000:07:01.1 0200: 8086:1010 (rev 01)

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:
This is a sucessfull installation.  I also tried pxe boot but failed. I 
think it's a problem from BIOS or NIC firmware, not of d-i.



---------------------------------------
Received: (at 283302-done) by bugs.debian.org; 27 Nov 2004 23:34:44 +0000
>From aragorn@tiscali.nl Sat Nov 27 15:34:35 2004
Return-path: <aragorn@tiscali.nl>
Received: from (elrond.fjphome.nl) [195.240.184.66] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CYC5K-0002F1-00; Sat, 27 Nov 2004 15:34:34 -0800
Received: from strider.fjphome.nl ([10.19.66.86] ident=fjp)
	by elrond.fjphome.nl with esmtp (Exim 3.35 #1 (Debian))
	id 1CYC4m-0007Mu-00; Sun, 28 Nov 2004 00:34:00 +0100
From: Frans Pop <aragorn@tiscali.nl>
To: jzhao@qcorps.com,
 283302-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#283302: Install Report
Date: Sun, 28 Nov 2004 00:34:10 +0100
User-Agent: KMail/1.6.2
References: <41A90A96.6050005@qcorps.com>
In-Reply-To: <41A90A96.6050005@qcorps.com>
Cc: debian-boot@lists.debian.org
MIME-Version: 1.0
Content-Disposition: inline
Content-Type: text/plain;
  charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <200411280034.10303.aragorn@tiscali.nl>
Delivered-To: 283302-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

On Sunday 28 November 2004 00:15, Jin Zhao wrote:
> Comments/Problems:
> This is a sucessfull installation.  I also tried pxe boot but failed. I
> think it's a problem from BIOS or NIC firmware, not of d-i.

If you could not get the machine to boot it probably is. The other option 
would be a problem in the setup of your DHCP/TFTP server.

Always nice to see successful installations. Thank you for the report.
Closing it as there were no problems.

Cheers,
FJP



Reply to: