[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#247903: installation-reports: success - di beta4 i386 on via cm266l motherboard

<x-tad-bigger>Package: installation-reports

Debian-installer-version: http://cdimage.debian.org/pub/cdimage-testing/sarge_d-i/i386/beta4/sarge-i386-netinst.iso
uname -a: Linux moka 2.6.5-1-686 #5 Fri Apr 30 20:26:13 EST 2004 i686 GNU/Linux
Date: Fri May 7 22:45:34 CEST 2004
Method: Cd inst. beta 4 booted from internal ide cd/rw drive

Machine: Via cm266l (socket 370/lan/usb2/vga/sound)
Processor: Intel Celeron 1.3Ghz
Memory: 512 Mb SDRAM
Root Device: hdparm -i /dev/hda => Model=WDC WD400BB-32CXA0, FwRev=02.05B02
Root Size/partition table:
hda1 Primary Linux ext3 148.06 /
hda5 Logical Linux ext3 5000.98 /usr
hda6 Logical Linux ext3 3002.23 /var
hda7 Logical Linux ext3 16.46 /tmp
hda8 Logical Linux ext3 31330.10 /home
hda9 Logical Linux swap 518.20

Output of lspci:

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked: [ O]
Configure network HW: [ O]
Config network: [O ]
Detect CD: [O ]
Load installer modules: [ O]
Detect hard drives: [ O]
Partition hard drives: [O ]
Create file systems: [O ]
Mount partitions: [O ]
Install base system: [O ]
Install boot loader: [O ]
Reboot: [O ]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

I did not see any of the usual boot options on the CD. At 1st I thought the system had freezed at the graphical splash. I use a puny,10-yr old 13" monitor which does only 640X480@60Hz. Does the graphical splash handle that ?
Anyway I rebooted and blindly hit return at the splash which started a flawless install.

Great work, people.</x-tad-bigger>

Reply to: