[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#241785: installation-reports

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 2004-Apr-02, http://www.debian.org/devel/debian-installer/
uname -a: Linux arcadia 2.4.21-199-athlon #1 Fri Mar 12 08:24:04 UTC 2004 i686 athlon i386 GNU/Linux
Date: 2004-Apr-02
Method: Boot from CD (100MB Image)
Machine: Athlon Desktop (no specific name), SIS5513 Chipset
Processor: Athlon 1406.077 MHz (1600+)
Memory: 256MB
Root Device: IDE
  hda: WDC WD400BB-00DEA0, ATA DISK drive
  hdb: WDC WD400EB-00CPF0, ATA DISK drive
  hdc: TEAC DV-W50D, ATAPI CD/DVD-ROM drive
Root Size/partition table:
  hda: hda1 hda2 hda3 hda4 < hda5 hda6 hda7 hda8 hda9 >
  hdb: hdb1 hdb2 hdb3 hdb4 < hdb5 hdb6 hdb7 hdb8 hdb9 >
Output of lspci:
00:00.0 Host bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] 745 Host (rev 01)
00:01.0 PCI bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS 530 Virtual PCI-to-PCI bridge (AGP)
00:02.0 ISA bridge: Silicon Integrated Systems [SiS] 85C503/5513
00:02.2 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.0 Controller (rev 07)
00:02.3 USB Controller: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.0 Controller (rev 07)
00:02.5 IDE interface: Silicon Integrated Systems [SiS] 5513 [IDE] (rev d0)
00:02.7 Multimedia audio controller: Silicon Integrated Systems [SiS] Sound Controller (rev a0)
00:0b.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8029(AS)
00:0e.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV17 [GeForce4 MX 440] (rev a3)

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [E]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it


Wanted to install sarge on hdb only.
hdb2 swap
hdb3 /boot
hdb5 /
hdb6 /tmp
No changes on hda and hdb1!
Partitioning was done earlier, so I intended to
assign the mount points (as described above)
only. Note, that both hard disks (hda and hdb)
are identically partitioned. I assigned (for instance)
/tmp (with reiserfs) to hdb6 but in the resulting partition list
hda6!!! was assigned to /tmp. Maybe the identical
partitioning of the hard disks causes the problem.
At this point I stopped installation.

Reply to: