[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#236845: installation-report

Package: installation-reports

Debian-installer-version: http://gluck.debian.org/cdimage/testing/daily/i386/20040303/sarge-i386-netinst.iso uname -a: Linux lenox 2.4.24-1-386 #1 Wed Feb 18 19:44:56 EST 2004 i686 GNU/Linux
Date: Mon Mar  8 17:32:06 CET 2004
Method: CDImage Base Installation

Machine: Toshiba Satellite 1710S
Processor: Intel Celeron 600
Memory: 64 MB
Root Device: /dev/hda
Root Size/partition table:
/dev/hda1	1	33	265041	82	Linux swap
/dev/hda2	34	425	3148740	83	Linux	(ext3 /)
/dev/hda3	426	730	2449912	83	Linux	(ext3 /home)

Output of lspci:
00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX Host bridge (rev 03) 00:01.0 PCI bridge: Intel Corp. 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX AGP bridge (rev 03)
00:04.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCI1420
00:04.1 CardBus bridge: Texas Instruments PCI1420
00:07.0 Bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ISA (rev 02)
00:07.1 IDE interface: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 IDE (rev 01)
00:07.2 USB Controller: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 USB (rev 01)
00:07.3 Bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ACPI (rev 03)
00:08.0 Multimedia audio controller: Cirrus Logic Crystal CS4281 PCI Audio (rev 01)
00:10.0 Communication controller: Lucent Microelectronics LT WinModem
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Rage Mobility P/M AGP 2x (rev 64)

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [X]
Configure network HW:   [X]
Config network:         [X]
Detect CD:              [X]
Load installer modules: [X]
Detect hard drives:     [X]
Partition hard drives:  [X]
Create file systems:    [X]
Mount partitions:       [X]
Install base system:    [X]
Install boot loader:    [X]
Reboot:                 [E]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it


I think the installation is fine. But the installed kernel image does not work with my PCMCIA.
While installation the PCMCIA network card is detected and switched on.
After reboot from harddisk I can not use my network because the PCMCIA service does not start without errors:

Shutting down PCMCIA services:.
Starting PCMCIA services: modulesinsmod: a module named pcmcia_core already exists /lib/modules/2.4.24-1-386/pcmcia/i82365.o: /lib/modules/2.4.24-1-386/pcmcia/i82365.o: unresolved symbol isapnp_find_dev_R27cb2cad
/lib/modules/2.4.24-1-386/pcmcia/ds.o: init_module: Operation not permitted
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
      You may find more information in syslog or the output from dmesg

Reply to: