[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#81769: marked as done (Does not boot from CD-Rom)

Your message dated Wed, 5 Dec 2001 23:15:15 -0700
with message-id <20011205231515.B1192@Obsession>
and subject line SCSI/CD-ROM interaction
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 10 Jan 2001 09:50:20 +0000
>From ecky@free.fr Wed Jan 10 03:50:20 2001
Return-path: <ecky@free.fr>
Received: from postfix2.free.fr [] (postfix)
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 14GHtb-0006ti-00; Wed, 10 Jan 2001 03:50:19 -0600
Received: from portwiederhold (rennes-50-236.dial.proxad.net [])
	by postfix2.free.fr (Postfix) with SMTP id 3E68D74199
	for <submit@bugs.debian.org>; Wed, 10 Jan 2001 10:50:14 +0100 (MET)
Message-ID: <009701c07aea$4e994f60$0c00a8c0@portwiederhold>
From: "ecky" <ecky@free.fr>
To: <submit@bugs.debian.org>
Subject: Does not boot from CD-Rom
Date: Wed, 10 Jan 2001 10:47:11 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6700
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: General
Version: 2.2

When I try to boot from CD on my SCSI system it does only
boot, when CD-Rom is the SCSI device with the highest priority.
In this case it does not boot from the hard-drive. Do I switch
the SCSI IDs it boots from the harddrive but not from CD-Rom.
In case the hard-drive has no boot-sector system hangs up, even
though the bootable CD is in and detected. One might think that
it is a SCSI problem, but however it works out with a Win2000
CD (it does boot on any ID). Strange, what's the problem here?

I'm using adaptec AHA-2940UW with pentium system (Award
Bios). All devices are conected to the narrow (50pin) bus.
current ID-setup: HD1 01, HD2 02, CD-Rom 04, Jaz 05,
Tape 06. Termination on Host and tape (last on chain & cable).
The CD-Set I try to install is Debian 2.2 "Joel 'Espy' Klecker"


Received: (at 81769-done) by bugs.debian.org; 6 Dec 2001 06:14:51 +0000
>From tillman@azstarnet.com Thu Dec 06 00:14:51 2001
Return-path: <tillman@azstarnet.com>
Received: from cepheus.azstarnet.com [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 16Bro3-0000Pw-00; Thu, 06 Dec 2001 00:14:51 -0600
Received: from Obsession (toff@dhcp981.mc01.dsl.fastucson.net [])
	by cepheus.azstarnet.com (8.9.3/8.9.3) with SMTP id XAA09677
	for <81769-done@bugs.debian.org>; Wed, 5 Dec 2001 23:14:48 -0700 (MST)
X-Sent-via: StarNet http://www.azstarnet.com/
Received: by Obsession (sSMTP sendmail emulation); Wed, 5 Dec 2001 23:15:15 -0700
Date: Wed, 5 Dec 2001 23:15:15 -0700
From: Chris Tillman <tillman@azstarnet.com>
To: 81769-done@bugs.debian.org
Subject: SCSI/CD-ROM interaction
Message-ID: <20011205231515.B1192@Obsession>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.3.22i
Delivered-To: 81769-done@bugs.debian.org

The last message for this bug was in Aug 2001. The bug is being closed
because there is nothing actionable.

*--v------ Installing Debian GNU/Linux 3.0 For PowerPC -----v----*
|  <http://mirrors.kernel.org/debian/dists/woody/main/disks-     |
|  (pause for breath)    powerpc/current/doc/install.en.html>    |
|         debian-imac: <http://debian-imac.sourceforge.net>      |
|            Chris Tillman        tillman@azstarnet.com          |
|                     May the Source be with you                 |

Reply to: