[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#68716: marked as done ([slink, i386] problem booting no-name AMD)

Your message dated 23 Aug 2000 23:02:47 -0400
with message-id <oaya1ns6nc.fsf@arroz.fake>
and subject line problems booting the install
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Darren Benham
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 7 Aug 2000 17:48:55 +0000
>From mjpearl@worldnet.att.net Mon Aug 07 12:48:55 2000
Return-path: <mjpearl@worldnet.att.net>
Received: from mtiwmhc27.worldnet.att.net [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 2 (Debian))
	id 13Lr1D-0000pj-00; Mon, 07 Aug 2000 12:48:55 -0500
Received: from comp_room ([]) by mtiwmhc27.worldnet.att.net
          (InterMail vM. 201-229-119-122) with SMTP
          id <20000807174842.XCFT14052.mtiwmhc27.worldnet.att.net@comp_room>
          for <submit@bugs.debian.org>; Mon, 7 Aug 2000 17:48:42 +0000
Message-Id: <>
X-Sender: mjpearl@postoffice.worldnet.att.net
X-Mailer: QUALCOMM Windows Eudora Light Version 3.0.6 (32)
Date: Mon, 07 Aug 2000 14:52:02 -0400
To: submit@bugs.debian.org.
From: Max Earl <mjpearl@worldnet.att.net>
Subject: problems booting the install
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: boot-CDRom
Version: "Official" Debian 2.1, the 4 disk version.

architecture:  x86 Family 5 Model 8 Stepping 12, AuthenticAMD
model:         no name
memory:        64M
scsi:          none
cd-rom:     Teac 6X: CD-56E, IDE/ATAPI
network card:  network interface card, if any
pcmcia:        none

I tried every methord of installing but it froze every time at the same spot.

It froze at line: md driver 0.36.3 MAX_MD_DEV=4, MAX_REAL=8

I got the furthest by booting from the second disk.
It installed the base system but when I booted from the floppy(I choose to
boot from floppy instead of from hard disk) it froze at the md line.

I am totally new to linux or unix, so any direction you give me please keep
that in mind.


Received: (at 68716-done) by bugs.debian.org; 24 Aug 2000 03:02:14 +0000
>From adam@onshore.com Wed Aug 23 22:02:14 2000
Return-path: <adam@onshore.com>
Received: from relay03.netaddress.usa.net [::ffff:] 
	by master.debian.org with smtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 13RnHS-0006fn-00; Wed, 23 Aug 2000 22:02:14 -0500
Received: (qmail 4886 invoked from network); 24 Aug 2000 03:02:13 -0000
Received: from unknown (HELO arroz.fake) (postfix@
  by relay03.netaddress.usa.net with SMTP; 24 Aug 2000 03:02:13 -0000
Received: by arroz.fake (Postfix, from userid 421)
	id 898E593802; Wed, 23 Aug 2000 23:02:48 -0400 (EDT)
Sender: apharris@arroz.fake
To: 68716-done@bugs.debian.org
Subject: problems booting the install
From: Adam Di Carlo <adam@onshore.com>
Date: 23 Aug 2000 23:02:47 -0400
Message-ID: <oaya1ns6nc.fsf@arroz.fake>
Lines: 9
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Delivered-To: 68716-done@bugs.debian.org

You reported a bug on Slink, but that distribution is no longer
supported.  Please use the Potato (2.2) distribution.

If you have booting problems, please try the -idepci and -compact
rescue/root/driver sets.

.....Adam Di Carlo....adam@onShore.com.....<URL:http://www.onShore.com/>

Reply to: