[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#50029: marked as done ([i386, slink] aha1542 not recognized)

Your message dated Tue, 01 Feb 2000 00:24:28 -0600
with message-id <20000201062429.300EA21835@cybil.onshore.com>
and subject line Problems during installation of LINUX
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Darren Benham
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 12 Nov 1999 19:47:49 +0000
Received: (qmail 13939 invoked from network); 12 Nov 1999 19:47:48 -0000
Received: from mail.ipf-online.de (HELO mailserver.ipf.net) (
  by master.debian.org with SMTP; 12 Nov 1999 19:47:48 -0000
Received: (qmail 12522 invoked from network); 12 Nov 1999 19:47:43 -0000
Received: from dialin-194-29-36-112.muenchen.gigabell.net (HELO big) (
  by mail.okay.net with SMTP; 12 Nov 1999 19:47:43 -0000
Message-ID: <000701bf2d46$c5228e00$70241dc2@big>
From: "Claus Kensy" <claus.kensy@gmx.de>
To: "Fragen_Debian" <submit@bugs.debian.org>,
	"Alle_Debian" <debian-user@lists.debian.org>
Subject: Installation LINUX 2.1
Date: Fri, 12 Nov 1999 20:46:31 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300

Package: bootfloppies Version: 2.1

I am a beginner with LINUX, therefore maybe my problem is very simple
for experts.

I want to install Linux on an Intel PC on a SCSI harddisk, which is
connected to an Adaptec 1542 controller.
I booted with a rescue floppy disk, selected color display, German
keyboard and now the system shows me my IDE harddisks only.
After the prompt 'boot:' I tried the command  'linux mem=128m
I didn't get access to my SCSI harddisk.
What's to do?



Received: (at 49339-done) by bugs.debian.org; 1 Feb 2000 06:24:29 +0000
Received: (qmail 25759 invoked from network); 1 Feb 2000 06:24:28 -0000
Received: from queso.onshore.com (root@
  by master.debian.org with SMTP; 1 Feb 2000 06:24:28 -0000
Received: from cybil.onshore.com (postfix@cybil.onshore.com [])
	by queso.onshore.com (8.9.3/8.9.3/Debian/GNU) with ESMTP id AAA15366
	for <49339-done@bugs.debian.org>; Tue, 1 Feb 2000 00:18:50 -0600
Received: by cybil.onshore.com (Postfix, from userid 421)
	id 300EA21835; Tue,  1 Feb 2000 00:24:29 -0600 (CST)
To: 49339-done@bugs.debian.org
Subject: Problems during installation of LINUX
Date: Tue, 01 Feb 2000 00:24:28 -0600
From: Adam Di Carlo <apharris@onshore.com>
Message-Id: <20000201062429.300EA21835@cybil.onshore.com>

We're quite sure the problem you reported has been fixed in the 
potato boot-floppies, 2.2.5 or better.  Please let us know if
not and we can reopen the bug, but you may need to provide more

.....Adam Di Carlo....adam@onShore.com.....<URL:http://www.onShore.com/>

Reply to: