[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: debootstrap hangs at libc6.postinst



Hi!

When you are not running on SysV Init based system, glibc does not
behave as expected.

2008/6/2 Olaf Lüke <olaf@uni-paderborn.de>:
> Hallo,
>
> Im trying to get eabi debian running on a small single board computer
> based on an xscale pxa270. I can allready boot a minimal initramfs with
> busybox, but when i chroot to the debootstraped debian and try to do
> /debootstrap/debootstrap --second-stage
> it hangs. The debootstrap.log looks like this:
>
> http://pastebin.ca/1035353
>
> I waited for hours, it definetely is hanging there.
> When i do
> dpkg -i --force-depends --debug=42773 libc6_2.7-10_armel.deb
> the last lines of output are:
> 
> Setting up libc6 (2.7-10) ...
> D000001: deferred_configure updating conffiles
> D000200: conffderef in=`/etc/gai.conf' current working=`/etc/gai.conf'
> D000020: conffderef in=`/etc/gai.conf' result=`/etc/gai.conf'
> D000020: deferred_configure `/etc/gai.conf' (= `/etc/gai.conf') useredit
> D000200: conffderef in=`/etc/ld.so.conf.d/libc.conf' current working=`/e
> D000020: conffderef in=`/etc/ld.so.conf.d/libc.conf' result=`/etc/ld.so.
> D000020: deferred_configure `/etc/ld.so.conf.d/libc.conf' (= `/etc/ld.so
> D000200: conffderef in=`/etc/ld.so.conf.d/arm-linux-gnueabi.conf' curren
> D000020: conffderef in=`/etc/ld.so.conf.d/arm-linux-gnueabi.conf' result
> D000020: deferred_configure `/etc/ld.so.conf.d/arm-linux-gnueabi.conf' (
> D000200: conffderef in=`/etc/bindresvport.blacklist' current working=`/e
> D000020: conffderef in=`/etc/bindresvport.blacklist' result=`/etc/bindre
> D000020: deferred_configure `/etc/bindresvport.blacklist' (= `/etc/bindr
> D000200: conffderef in=`/etc/init.d/glibc.sh' current working=`/etc/init
> D000020: conffderef in=`/etc/init.d/glibc.sh' result=`/etc/init.d/glibc.
> D000020: deferred_configure `/etc/init.d/glibc.sh' (= `/etc/init.d/glibc
> D000002: fork/exec /var/lib/dpkg/info/libc6.postinst ( configure  )
>
> The whole extraction thing before seems to work well. I get the same
> problem on lenny and sid.
> Does anyone have any ideas what i could do wrong? Or are there problems
> with the libc6 package on armel?
>



-- 
 Héctor Orón

Reply to: