[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#177729: marked as done (libapr0-dev: headers not found)



Your message dated Thu, 14 Apr 2005 10:58:51 +1000 (EST)
with message-id <1937.130.194.13.105.1113440331.squirrel@mail.0c3.net>
and subject line libapr0-dev: headers not found
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 21 Jan 2003 16:04:36 +0000
>From stefan@gybas.com Tue Jan 21 10:04:35 2003
Return-path: <stefan@gybas.com>
Received: from sebigbos.hepe.com [195.143.191.17] (mail)
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 18b0t8-0008AM-00; Tue, 21 Jan 2003 10:04:35 -0600
Received: from pd9519bf0.dip.t-dialin.net ([217.81.155.240] helo=gybas.com)
	by sebigbos.hepe.com with asmtp (Exim 3.35 #1 (Debian))
	id 18b0t7-0000sX-00
	for <submit@bugs.debian.org>; Tue, 21 Jan 2003 17:04:33 +0100
Message-ID: <3E2D6F8E.30107@gybas.com>
Date: Tue, 21 Jan 2003 17:04:30 +0100
From: Stefan Gybas <stefan@gybas.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021130
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: libapr0-dev: headers not found
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=0.7 required=5.0
	tests=SPAM_PHRASE_00_01,USER_AGENT,USER_AGENT_MOZILLA_UA
	version=2.41
X-Spam-Level: 

Package: libapr0-dev
Version: 2.0.44-2
Severity: important

The header files have moved from /usr/include/apache2 in 2.0.43-1 to 
/usr/include/apr-0 in 2.0.44-2. However, "apxs(2) -q INCLUDEDIR" only 
prints /usr/include/apache2 so most modules can't be built without 
manually adding "-I/usr/include/apr-0".

[Severity set to important since this causes a build failure in 
tomcat4/libapache2-mod-webapp]

Regards,
Stefan Gybas


---------------------------------------
Received: (at 177729-done) by bugs.debian.org; 14 Apr 2005 00:59:22 +0000
>From adconrad@0c3.net Wed Apr 13 17:59:21 2005
Return-path: <adconrad@0c3.net>
Received: from loki.0c3.net [69.0.240.48] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DLshV-0000gT-00; Wed, 13 Apr 2005 17:59:21 -0700
Received: from localhost
	([127.0.0.1] helo=mail.0c3.net ident=www-data)
	by loki.0c3.net with esmtp (Exim 4.34)
	id 1DLsh1-0002CJ-Fk
	for 177729-done@bugs.debian.org; Wed, 13 Apr 2005 18:58:51 -0600
Received: from 130.194.13.105
        (SquirrelMail authenticated user adconrad)
        by mail.0c3.net with HTTP;
        Thu, 14 Apr 2005 10:58:51 +1000 (EST)
Message-ID: <1937.130.194.13.105.1113440331.squirrel@mail.0c3.net>
Date: Thu, 14 Apr 2005 10:58:51 +1000 (EST)
Subject: libapr0-dev: headers not found
From: "Adam Conrad" <adconrad@0c3.net>
To: 177729-done@bugs.debian.org
Reply-To: adconrad@0c3.net
User-Agent: SquirrelMail/1.5.1 [CVS]
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3 (Normal)
Importance: Normal
X-SA-Exim-Connect-IP: 127.0.0.1
X-SA-Exim-Mail-From: adconrad@0c3.net
X-SA-Exim-Scanned: No (on loki.0c3.net); SAEximRunCond expanded to false
Delivered-To: 177729-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-0.8 required=4.0 tests=BAYES_01,PRIORITY_NO_NAME 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

Closing this bug, as no one has commented nor complained since I last
commented on its not actually BEING a bug at all.

If anyone feels the urge to reopen it, please read my last comment to the
bug first, and decide if you really understand the issue. :)

... Adam




Reply to: