[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

telefonkonyv.net, varosi.info - EGY ÁRÉRT!Title: Tisztelt Megrendelőnk

 ha tudja, hogy mit szeretne, de nem tudja, hol keresse…

A telefonkonyv.com fejlesztése során megkeressük azokat a cégeket, amelyek még nem jelentkeztek adatbázisunkba, amelyet már több mint hatvanegyezer érdeklődő keresett fel! Oldalunk elérhető a www.telefonkonyv.com, a www.telefonkonyv.net, a szakmai.telefonkonyv.com valamint a  varosi.info internetes címeken.

Amennyiben Ön szeretné, hogy cége jelen legyen telefonkönyvünkben, nem kell mást tennie, mint a megrendelő lapot kitölteni! Több száz tevékenységi körből választhat, de külön költség nélkül újat is nyitunk Önnek! A megjelenés díja mindössze 6000.-Ft+áfa egy évre! (megrendelést követő 12 hónap) Fizetni számlánk kézhezvétele után, átutalással lehet. Ha Ön több tevékenységi körben szeretné megjelentetni cégét, akkor azt 600.-Ft+áfa díjért teheti meg kategóriánként!

Mielőtt döntene, nézze meg oldalunkat és olvassa el mások véleményét is!

 

Néhány ok, amiért a megrendelők a telefonkonyv.com mellett döntenek!                    

 

- Miért máshol hirdessek, amikor mindenki a telefonkönyvet nyitja ki először?

- Hiába volt profi a honlapom, ha régebben senki sem találta meg!

- Ha bármilyen adatom megváltozik, csak egy e-mailt küldök és kijavítják! Máshol egy évig a régi címemen kereshetnének a vevők!

- Hatezer forintért tíz millimétert kapok egy újságban, a lap közepén, amit aztán észre sem vesznek. És ez csak egy alkalom, a telefonkonyv.com-nál egy évig megtalálnak!

Várjuk megrendelését, érdeklődését!

Kérem, hogy küldje tovább levelünket, ha nem Ön az illetékes!

Kérem, hogy ne küldjenek több hírlevelet!


Reply to: