[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: X 4.3 mouse cursor



On Mon, 2003-10-20 at 16:48, Stephen Cormier wrote:
> On October 20, 2003 11:13 am, David Fokkema wrote:
> > On Sun, 2003-10-19 at 17:59, Rob Weir wrote:
> > > On Sun, Oct 19, 2003 at 02:22:37PM +0200, David Fokkema said
> > >
> > > > Hi group,
> > > >
> > > > I finally decided to try out mouse cursors in X 4.3. (Well, my brother
> > > > wanted to try them out and I wanted to do that the `debian' way).
> > > > Anyway, I ran
> > > >
> > > > update-alternatives --config x-cursor-theme
> > > >
> > > > and selected whiteglass. Restarted X server (to _really_ make sure I
> > > > even tried a reboot), but X isn't listening to me. My cursors are still
> > > > the old core cursors. What did I miss here?
> > >
> > > I just set an X resource (to change it back to the default, in fact, the
> > > *glass ones drove me nuts)
> > >
> > > Xcursor.theme:  core
> > >
> > > Set it to whiteglass or redglass and restart X.
> >
> > X seems to ignore this setting completely, :-( I have no idea what
> > causes this...
> >
> > David
> I had the same problem when I upgraded to 4.3 and the cursor theme would not 
> display, IIRC the packages xlibs and xlibs-dev on my machine were not 
> upgraded to the 4.3 versions  I installed them and re-started the server it 
> worked.

Hm. I already have the 4.3 xlibs packages and it still doesn't work, :-(

David

-- 
Hi! I'm a .signature virus. Copy me into
your ~/.signature to help me spread!



Reply to: