[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

kernelTjena….

 

Jag har installerat debian woody 3.0r0 och då får jag med kärna 2.2.20 men när jag tänkte uppdatera den till 2.4.19 så gick inte det särskilt bra. Den kopierar nämligen inga moduler till /lib/modules/2.4.19 utan *.o filerna ligger i /usr/src/linux/…bla… jag har konfat kärnan rätt och valt till modulstöd och det blir inga fel vid make modules och make modules_install. Jag kan ju ladda kärnan men inga moduler finns tillgängliga. Jag försökte då ladda .o filerna i /usr/src/linux men då säger den ungefär couldnt find proper kernel version for this module lr ngt sånt. Jag har testat på 2st datorer hemma men det blir samma fel och båda kör debian 2.2.20. Har ni en aning om vad som kan vara fel?

 

tack för en mkt bra dist


Reply to: