[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: apt update broken for days?



Have you tried a different mirror?  It's been working perfectly on
my system, even though I do get non-us from non-us.debian.org.

It does, though, sound like there's something wrong with your system.
Maybe a corrupt .deb file somewhere?

On 18 Jan 2002 09:22:49 -0500 "Paul Smith"<pausmith@nortelnetworks.com> wrote:
> I haven't been able to do an apt-get update successfully for three or
> four days now; does anyone know what's going on?
> 
> I get these failures every time I try:
> 
>   gzip: stdin: invalid compressed data--format violated
>   Err http://non-us.debian.org testing/non-US/main Sources
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org testing/contrib Packages
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org testing/main Sources
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org testing/non-free Sources
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org testing/contrib Sources
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org unstable/main Packages
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   gzip: stdin: not in gzip format
>   Err http://http.us.debian.org unstable/non-free Packages
>     Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
>   Fetched 5229kB in 2m41s (32.4kB/s)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/testing/contrib/binary-i386/Packages  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/testing/main/source/Sources  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/testing/non-free/source/Sources  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/testing/contrib/source/Sources  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/testing/non-US/main/source/Sources  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/unstable/main/binary-i386/Packages  Sub-process gzip returned an error code (1)
>   Failed to fetch http://http.us.debian.org/debian/dists/unstable/non-free/binary-i386/Packages  Sub-process gzip returned an error code (1)
>         ...
> 
> A bunch of other updates _do_ work, but not these.  At this point I'm
> wondering if something is wrong on my system, because it seems like
> these errors would have certainly been found and fixed by now...?
> 
> Help!


-- 
+------------------------------------------------------------+
| Ron Johnson, Jr.        Home: ron.l.johnson@cox.net        |
| Jefferson, LA  USA      http://ronandheather.dhs.org       |
|                                                            |
! "Millions of Chinese speak Chinese, and it's not           |
!  hereditary..."                                            |
!    Dr. Dean Edell                                          !
+------------------------------------------------------------+



Reply to: