[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Test av brandväggFår tacka för dom tips på brandväggstest sidor som finns !

Anders, när jag som sagt gick in på www.pts.se och klickade mig vidare till deras test av datorer. Så fick jag en varning om, att testan inte är säker. Fick samma varning oberoende om jag använde min dator, eller mobilen. Varningen måste ha kommit från deras hemsida. Kanske dom då använde en beta, Vad vet jag.

När jag nu går in på den sidan, så får jag inte längre varningen. Innan vågade jag inte använda testen. Men eftersom jag inte längre får det, så startade jag mätningen. Stog att själva mätningen skulle ta ungefär 1 min. Men tog ca 15 min.

Enligt deras test så hittade dom inget. Fick alltså 0 på alla tester. Så där kan jag (hoppas jag) vara lugn.


Den 26 mars 2014 18:21 skrev Anders Jackson <anders.jackson@gmail.com>:

Hej

Den 25 mar 2014 18:16 skrev "Rolf Edlund" <rolfewise@gmail.com>:


>
> Någon som känner till en bra sida för test av brandväggar ?
>
> Var inne på www.pts.se. Men fick svar att den inte anses som säker.

Vad var det som inte var säkert?
Var hittade du den informationen?

> --
> /Rolf

/Anders
--
/Rolf

Reply to: