[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Tillbaks till debianOn Fri, 15 Apr 2011, mattias wrote:

Räckte med att köra ubuntu natty en dag för att se hur världelöst det va
Det Klarade inte äns en upgrade utan att paja
Så nu återvänder man till debian
Vill inte starta ett krig utan bara dela med mig av erfarenhet

Natty släpps inte förrens i slutet av månaden, jag hoppas att du rapporterade felen som du drabbades av så att de kan åtgärdas innan sista handen läggs vid produkten.

För övrigt kör jag just nu natty på min arbetsstation hemma och det funkar finfint. (ja jag vet att det är en chock för några men jag behövde 2.6.35+ för att kunna installera upp den och det var för mycket jobb att göra det med debian när det var fruset i höstas... ubuntu maverick hade ju redan 2.6.35 =))

--
/brother
http://martin.bagge.nu
Bruce Schneier's public and private keys are known as "Law" and "Order."


Reply to: