[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Upptäck Google.Martin Burman wrote:
On 03/18/2011 10:19 AM, Magnus Berg wrote:
Vad tycker ni? D.S.


Vad vi tycker?
Jag svarar för mig själv:

Det är bra att två synskadade personer använder Debian och Listan och får hjälp med det de behöver. Jag förstod själv häromdagen att ett mail inte handlade om förklaringar utan i princip bara hjälp att läsa en stökig webbsida. Jag tar mig gärna den tiden då och då.

Det är tråkigt med personer som aktivt retar sig på saker, stör det dig så gräsligt borde det inte vara speciellt svårt att få till ett epostfilter där du sorterar bort de uppenbart två personer du stör dig på direkt.

Jag hittade ett inlägg från dig från 2008-09-18 som jag tar mig friheten att saxa lite ur:

"Många av de som förser oss okunniga med vårt kära Debian har en mycket arrogant inställning till oss okunniga."

Hälsningar Martin


Ja absolut är det bra att kunna hjälpa till, till en början förstod jag
inte varför det var mottagningsbevis och liknande men efter en tid så
ramlade poletten ner :)
Grymt bra att det finns en community och operativsystem som alla kan
använda även om man har vissa handikapp/svårigheter.
Lider själv inte speciellt mycket av mottagningsbevis och frågor.
När man själv var alldeles ny inom Debian så vände man sej ibland till
Debian forumet men där kan attityden vara ganska tråkig med kommentarer
om Google och massa andra mindre roliga saker.

Förresten så har väl Vinux släppt en ny version ganska nyligen tror jag.Reply to: