[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Upptäck Google.On Fri, 18 Mar 2011, Magnus Berg wrote:

P.S. Jag kan självklart avanmäla mig från denna lista om jag får nog av dumma frågor - ja, det finns sådana med tanke på det jag skrev ovan - krav på mottagningsbevis och andra avarter som förekommer på denna mejl-lista. Vad tycker ni? D.S.

Jag känner inte att den här listan utgör ett problem.
Hur är det nu man brukar säga;
  "Be liberal in what you accept, and conservative in what you send"[1]
   -- Postels Lag

Jag vill inte ha e-post-meddelanden i iso-8850-1 (eller annan avart, unicode är fint)
Jag vill inte ha mottagarkvitto
Jag vill inte html-formaterade e-post-meddelanden
Min lösning; jag skickar inte sånt och jag gnäller inte om någon råkar göra det. Upprepas det så kan det tänkas att jag påpekar problemet, om det känns angeläget nog.

Listan är gemytlig och innehållet högt och lågt, intressant och ointressant. Den som känner att den inte får ut något av den bör själv ta ansvar och se till att lämna listan. Eller stanna kvar och hoppas att den blir relevant.

[1] https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Robustness_principle

--
/brother
http://martin.bagge.nu
Bruce Schneier mounts side-channel attacks through the front channel


Reply to: