[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Upptäck Google.hej! jo! asså ibland kan googlevara jobbigt att använda om man har fler funktionshinder än synskada så ibland jag måste be om hjälp och det är pga har andra problem än syn och några här vet vad de är så ni vettänker inte berätta såhär ----- Original Message ----- From: "Martin Burman" <martin@default.nu>
To: <debian-user-swedish@lists.debian.org>
Sent: Friday, March 18, 2011 11:15 AM
Subject: Re: Upptäck Google.


On 03/18/2011 10:19 AM, Magnus Berg wrote:
Vad tycker ni? D.S.


Vad vi tycker?
Jag svarar för mig själv:

Det är bra att två synskadade personer använder Debian och Listan och får hjälp med det de behöver. Jag förstod själv häromdagen att ett mail inte handlade om förklaringar utan i princip bara hjälp att läsa en stökig webbsida. Jag tar mig gärna den tiden då och då.

Det är tråkigt med personer som aktivt retar sig på saker, stör det dig så gräsligt borde det inte vara speciellt svårt att få till ett epostfilter där du sorterar bort de uppenbart två personer du stör dig på direkt.

Jag hittade ett inlägg från dig från 2008-09-18 som jag tar mig friheten att saxa lite ur:

"Många av de som förser oss okunniga med vårt kära Debian har en mycket arrogant inställning till oss okunniga."

Hälsningar Martin


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-swedish-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 4D8330C0.9030307@default.nu">http://lists.debian.org/4D8330C0.9030307@default.nuReply to: