[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Upptäck Google.Många frågor har besvarats tusentals gånger, kanske tiotusentals eller rent av hundra tusentals gånger. Därför är det onödigt att ställa dessa frågor igen och igen och igen. Men, undrar ni då, hur får jag då svar på mina frågor utan att behöva ställa dem? Svaret är enkelt. Använd Google. http://www.google.com

Google är en så kallad söktjänst. Google är en bra sådan. Google har svar på nästan allt. Därför finns det inte anledning att ställa frågor vars svar redan finns på Google.

Magnus Berg

P.S. Jag kan självklart avanmäla mig från denna lista om jag får nog av dumma frågor - ja, det finns sådana med tanke på det jag skrev ovan - krav på mottagningsbevis och andra avarter som förekommer på denna mejl-lista. Vad tycker ni? D.S.


Reply to: