[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Testing inte för vardagligt bruk (was: Re: Grafik för Intel 855GM trasigt i Squeeze/testing.)On Mon, 12 Apr 2010, Sven Arvidsson wrote:

i8xx-familjen och bara på unstable-system (testing är tyvärr inte att
rekommendera för vardagligt bruk).

Det här måste du utveckla, jag förstår inte vad du menar med att man inte ska använda testing i vardagligt bruk. Jag reagerar så klart eftersom jag själv använder testing i min arbetsstation på jobbet (hemma kör jag dock unstable i arbetsstationen).

Är det något särskilt du vänder dig emot? Att det finns tillfällen när saker inte är lämpligt förstår jag ju men du får det att låta så generellt. Skulle du rekomendera unstable till vardagligt bruk? Varför föredrar du unstable för testing i sådant fall?

--
/brother
http://martin.bagge.nu
If you use the digits of Pi to generate a visual image, it draws a picture of Bruce Schneier.


Reply to: