[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Letter i stället för A4 efter uppgradering till LennyHej!

Jag har en HP Color LaserJet 2605dn nätverksskrivare. Medan jag körde Etch så installerade jag CUPS och konfigurerade upp skrivaren med hjälp av hplip (HP:s Linuxskrivarsystem). Där fungerade den alldeles utmärkt.

Efter att jag uppgraderat till Lenny så verkar det som den försöker skriva ut på Letterformat istället för A4. Jag skriver från OpenOffice Writer (jag har testat både 2.4-versionen i Lenny och 3.0-versionen från backports.org och får samma beteende). OpenOffice Writer visar pappersformatet som A4, men när jag skriver ut får jag "Lägg i Letter" på skrivaren.

Så vitt jag kan se pekar alla inställningar på att det skall vara A4-format överallt. Om någon kan peka mig i rätt riktning så vore jag tacksam. Skrivare och Unixsystem är märkligt.

Skrivaren fungerar alldeles utmärkt från Windows- och Mac OS-maskiner i samma nät (de kopplar upp sig direkt mot skrivaren, så de går runt CUPS).

--
\\// Peter - http://www.softwolves.pp.se/


Reply to: