[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Kernel med VMI supportHej

Jag sitter och sliter mitt hår för att få en virtuell maskin att hålla tiden synchroniserad provat en massa olika varianter med det fungerar inget vidare då tiden antingen går för snabbt och för långsamt. Dock så korrigerar Vmware tools tiden hela tiden så den fungerar halvskapligt, dock får man massa konstigta sido problem som att ssh sessioner terminerar oväntat t.ex.

Så när jag läst lite omkring på nätet så ser jag att VMI verkar vara "the way to go" hittade den här (http://www.electricrelaxation.com/2007/05/27/building-a-vmi-enabled-kernel-for-debian-lenny-testing) dock så är ingen fena på att bygga egna kernel dom ggr jag försökt har jag inte fått det att fungera speciellt bra. Så min fråga är om det är någon som vet omdet finns någon färdig kompilerd kernel med VMI support?

Tack på förhand

/Mikael


Reply to: