[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Aktiv? (WAS Re: Debian 15 år idag!!!)On Wed, 16 Jul 2008, Daniel Swärd wrote:

Hur många är det som är aktiva på den här listan nuförtiden? Jag är
subscribe:ad, men har varit inaktiv ett bra tag.

Jag är i högsta grad aktiv på ett eller annat sätt.
Lämnad tillbaka min kubuntu-baserade macbook när jag lämnade mitt arbete den 30/6 så nu är det bara Debian som gäller rakt av på alla maskinerna. Tror iofs att det står en windowsinstallation i ett serverrum brevid ett gäng burkar jag administrerar men det är väl det närmsta jag kommer det.

Har alla eventuellt "nya" Debianiter försvunnit till Ubuntu, eller dog
listan ut efter det bisarra flame-war som bröt ut i februari?

Nerå, finns väl ingen anledning. Känslan är långt ifrån densamma.

--
/brother
http://frakalendern.se
Bruce Schneier eats 0s and 1s for breakfast. And snacks on pi.


Reply to: