[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: codec semaphorePär Lindén wrote:
Hej!
Jag kör Kanotix på min Laptop, som ju i grund och botten är Debian Sid. Nyligen gjorde jag en dist-upgrade, och fter det dyker följande meddelande upp som ett bootmeddelande:

codec semaphore1: codec semaphore not ready. Nu undrar jag vad detta meddelande betyder och om det är något jag behöver fixa. I så fall vad och hur? Meddelandet upprepas circa 20 gånger under varje boot, dvs samma meddelande( vad jag kan se) upprepas över cirka 20 rader.

Efter lite googlande hittade jag följande tråd på tyska, det viktiga står i.f.s. på engelska :
http://groups.google.se/group/linux.debian.user.german/browse_thread/thread/d3b4cf7f898931cf/45dbbc990ccd0027?lnk=st&q=codec+semaphore+not+ready&rnum=2#45dbbc990ccd0027

Det kanske hjälper dig vidare.HiamalReply to: