[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Gnome fonterVincent Lönngren skrev:
tis 2005-12-20 klockan 16:51 +0100 skrev Andreas Rönnquist:

I Skrivbord -> Inställningar -> Typsnitt har jag ställt in Sans 11 och Monospace 11 och 72 dpi under "detaljer" - men det verkear inte påverka Gaim alls tyvärr.


Samma grej hände mig efter uppdateringen, men storlekarna blev i mitt
fall snarast behagligare än innan. Är 72 dpi lagom? De flesta skärmar
idag har mer - standardinställnigen för GNOME är 90, för Windows 96, och
t ex en 17-tumsskärm med 1024x768 har cirka 78.

Jag började tro att det var nån obskyr inställning i gconf-editorn eller liknande som hade börjat strula - Men när jag ändrar dpi-inställningen så ändras ju storleken i Gaim. Kör nu med 90 dpi, och det funkar fint. Då ska vi bara se till att få alla andra program att köra med vettiga inställningar.. :)

Hursomhelst, kudos till dig Vincent! Tackar!

/AndreasReply to: