[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

RE: [OT] terminalemulator för win 

>-----Original Message-----
>From: Ivar Alm [mailto:ivar@octofingers.com] 
>Sent: den 19 december 2005 14:25
>To: Debian Swedish
>Subject: [OT] terminalemulator för win

>Söker efter bra terminalemulator för windows.
>Jag använder Putty idag (ssh) för att "hålla koll" på min linuxburk hemma när jag är på jobbet, men jag är lite less på Putty.
>Det kan säkert handla om inställningar, men jag kan tex inte använda det numeriska tangentbordet i Putty - det händer inget alls då. Jag skulle >även vilja ha möjlighet att klippa/klistra mellan terminalen och windows. Putty har bara en "Copy all to Clipboard"-funktion, och den är inte så >användbar.

Kopiera text från putty funkar som i debian, bara markera texten du vill kopiera

/henning


>Någon som har testat lite och kan tipsa mig?
Reply to: