[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: DatorköpSebastian Gröhn wrote:
Hej listan,

Jag går i tankar om en ny dator och undrar om någon har erfarenhet av amd64, spec. då under Debian. Är det värt att satsa på, eller ska man köra med en gammal föråldrad/hederlig i368-processor? Är det något annat jag bör tänka på vad gäller hårdvaran? Vilka märken funkar bra under Linux och vilka gör det inte? Grafiken är väl det som är sämst stöd för...

Hälsningar
Sebastian Gröhn

Jag kör en amd64 och Debian unstable på jobbet. Funkar kannon! Datorn är verkligen supersnabb. Grafikkortet jag har är baserat på nForce4 och även det funkar bra efter lite, men bara lite, mixtrande.

Vissa paket finns dock inte till debian-amd64. Jag saknar Scilab och flashplugin-nonfree. Annars är det inga paket som jag saknat.

/ArvidReply to: