[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Konstiga log-rader i apache access.logIvar Alm wrote:
Båda ovan nämnda ip-adresser ingår i min isp's nät här i stan. Kan
kanske vara läge att kontakta isp'n i detta fall? [...]

Hmmm... Jag har anmält en del, men då handlade det om aktiva intrångsförsök, där det som skickades till mej skulle ställt till skada om jag kört sårbar programvara. I ditt fall försökte dom ju inte ta sig in, utan knackade bara på för att se om det var en sårbar server som svarade. Jag skulle nog spara rapporterandet till riktiga intrångsförsök. Men helt säker är jag inte. :-)

/Martin Leben
--
Remove dashes and numbers (if any) to get my real email address.
I subscribe to the mailing lists i write to.
Please don't CC me on replies.Reply to: