[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: fluxbox - försvunna tabbarChristoffer Sawicki wrote:
Jag har kört fluxbox ett tag och blivit beroende av tabbarna. En dag
installerade jag om Debian av diverse orsaker, då försvann tabbarna i
fluxbox.

Jag provade att ta bort min .fluxbox mapp och starta om fluxbox. Mappen
återskapas men problemet kvarstår. Har också provat att med fluxconf dra
upp storleken på tabbarna, men de dyker ändåså inte upp.


Jag har för mig att tabbarna försvunnit helt från fluxbox. Kolla "upstream's changelog" och kör en äldre version.

Vad jag kan se på deras sida är inte tabbarna borttagna. Vore ju lite som att skjuta sig själv i foten eftersom de var så bra. Tror mer på att det är ett konfigurationsfel. Parametrarna för bredd och höjd på tabbarna sparades aldrig när jag konfigurerade med fluxconf, så jag skrev in det i filen själv. Därefter gick det konfigurera (X,Y) parametrarna med fluxconf.Reply to: