[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bärbar dator - modell förslag/diskussion-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hej

Jag funderar på att införskaffa en ny bärbar dator.

Jag har på allvar funderat på Apples Powerbook G4 15" eller 17", dels för att dom är snygga och dels för att dom är en lämplig avvägning mellan storlek, vikt och funktioner. Problemet är egentligen bara det att dom är så dyra och att jag måste lära mig debians protning till powerpc. Helst skulle jag vilja ha en motsvarande masking för i386 (dvs Pc).

Nåväl, eftersom det på denna lista självklart finns en uppsjö av kunniga och erfarna debianiter tänkte jag att jag kanske kunde få lite uppslag på alternativ till Powerbook eller kanske lite "input" från människor som använder en Powerbook.

Tackar på förhand

Thomas

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.1 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQE/oL4WaeebkU3K8LMRAns6AKDIuFmk8rSK+LTTpDMGqc8IVzMQlwCfREMf
IJ1X+TnpU/v+m7xR62k5/mc=
=55C4
-----END PGP SIGNATURE-----Reply to: