[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: TrAndreas Johansson wrote:

Tjenare!

Tänkte införskaffa mig ett PCI wireless till min brandvägg. Vill helst
att det ska klara b/g och ha stöd för WPA. Vet dock inte hur utbrett det
är med drivrutiner till linux vad gällande trådlöst. Tips och
erfarenheter mottages gärna.


Jag kör Netgear MA401 och ME 102. Det är iofs WiFi och PCMCIA. Jag mailade DLINK och frågade vilka produkter som stödjer Linux, fick ett arrogant svar att de inte längre svarar på sådana frågor och blev hänvisad till deras distributörer. Gandalf fick inte heller något svar från DLINK, men gav mig numret till Netgear som i sin tur rekommenderade ovanstående produkter 0200-298 298 (alla dagar 08 - 21)/netgear.se.

Tycker det är smartare att fråga leverantören vilka produkter i deras sortiment som stödjer Linux istället för att först välja en godtycklig produkt och sedan leta drivisar ;-)

/Anders W


/Mvh
Andreas


Reply to: