[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Mängder av skräpbrev
Jag har suttit och spårat lite av dom mail som har dykt upp, och vissa av dom är riktigt fyndiga, bland annat fick jag från domänen ratatata.kalashnikov.ru (vilket jag då tycker är humor) Ratatata finns dock inte.. så jag skulle tro att bara igenom att ställa in att man gör en revesedns-lookup på sendaren och kollar så att den finns... så slipper man nog massor. Jag vet att luckan i mitt resonemang är att många kör relay..

/Ta mig inte på allvar, jag är trött.

/Lasse


Martin Burman wrote:
Martin Leben wrote:

Hej listan!

I fredags skickade jag mitt första brev till denna lista. Efterssom jag är lite paranoid använder jag en temporär daterad epostadress. Sedan dess har jag fått ca 85 skräpbrev till denna adress, varav dom flesta innehöll virus. Det trillar in nytt skräp hela tiden. (Skräpet var naturligtvis adresserat direkt till mej, inte till listan.)

Är detta normalt? Hur skyddar ni er?

mvh,
/Martin

Ps/ Den som är observant ser att jag använder MS Outlook. Håller på och sätter upp en debianbaserad (naturligtvis!) postserver. :-)
/Ds


Jag vaknade inatt med en läskig insikt, på gränsen till övertygelse: Skräpet som stör oss just nu gräver ju i webbcachen. Alltså måste finnas folk på listan som inte fattar vikten av att köra Windows Update?!?

SKÄMS PÅ ER!

Om jag har rätt så är jag uppriktigt bedrövad.

Har jag fel så är det jag som skäms.

Hälsningar Martin

50 mb ledigt i hemkatalogen, fylls var tionde timme.
Kör sa-learn flera dagar i veckan.Reply to: