[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: SIP-klientPeter Andersson wrote:


Anders Wallenquist <anders.wallenquist@kreawit.se> wrote:

Vad skall man ha för SIP-klient till alla spännande IP-telefonilösningar
som dyker upp på marknaden?

Själv kör jag med med en http://www.i3micro.com/i3web/voodvrg122.php
Anslut en vanlig telefon och lan, konfas via webgränssnitt, men den kostar pengar och det är kanske inte riktigt vad du är ute efter:-)

Min arbetside är att kombinera mjukvaruklient i PC och WiFi-lurar när de kommer i höst (t ex Zyxel). Har kontor hemma, på stan på ett kontorshhotell och upprättar "kontor" från tid till annan ute hos kund. Min tanke är att kunna ta med mig min fasta telefoni och skära regält i mobilkostnaden. Men det kräver att jag håller mig till verktyg jag kan bära med mig till vardags och inte allt för mycket strul med brandväggar etc.

Är det rätt tänkt?


Någon som känner till någon SIP-opetarör (gateway SIP/PSTN) i Sverige,
har varit i kontakt med wx3.

http://www.digisip.com/

Spännande!

Hur är dina erfarenheter av dem och att använda SIP? Vågar man släppa sin fasta telefoni
och ersätta detta med SIP?

/Anders W
Reply to: