[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Linux och Geforce2 MX?On 11/18/2002 07:42 PM, Ivar Alm wrote:
Då var tanken att byta till ett fetare kort i win-burken (typ ti-4200) och sen flytta MX-kortet till linuxburken. Jag kommer nog inte att spela nåt alls på linuxen, så jag kanske kan få MX'en att funka ändå...

Vill byta MX-kortet i win-burken, men vill inte köpa två kort... Dilemma.

Alltså mitt GF2 MX kort sitter i min Debianburk som jag postar det här ifrån och använder dagligen. Om man håller sig till AGP: disabled eller bara håller dig borta från applikationer som kör tunga 3D-saker så är det inga problem.

Ett annat alternativ är som någon annan nämde att köra de drivisar som följer med XFree86. De duger alldeles utmärkt om du bara ska köra 2D-pryttlar.


/Karl ÅströmReply to: