[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Apache-ssl> Så fort jag försöker se en .php-sida så tror webbläsaren att jag ska ladda
> ner filen?!
> 
> Vad är det som är fel?
> Var ska jag  börja nysta?

Hm... vilken websida har du tittat på? Det där med filändelser och om filen ska laddas ner/rendreras i browsern ligger väl på servern, inte i browsern? 

Jag hade i alla fall problem med det där på ett webhotell jag hade en gång i tiden. Jag lade upp mp3-filer på min hemsida. (Jag hade gjort musiken själv, var inte oroliga.) Men för att ladda ner filen så var besökaren tvungen att högerklicka/Spara som..., om man vänsterklickade så visades innehållet i mp3-filen i browsern som text istället. (Gibberish, såklart.)

Alltså; prova med en annan https-sida med php-prylar, det kanske är servern det är fel på.

Det heter "mimetypes" det här tror jag... någon som webserveradministratören ska ta hand om.

/Fredrik PerssonReply to: